Browse By

Novogodišnji tulum u Sirupu

”Najluđa noć”, kako narod voli tepati prijelazu iz stare u novu godinu, za klub Sirup ima poseban značaj, jer je upravo Silvestrovo prije dvije godine označilo početak plesa na Donjim Sveticama.
Plesni podij Sirupa će u novogodišnjoj noći krenuti u, pomalo, neuobičajeno doba – točno u drugom satu nove 2011., što ostavlja dovoljno vremena svima da odbrojavanje odrade, bilo u toplini vlatitog doma, bilo među razdraganim licima n…a glavnom zagrebačkom trgu.

Za Sirupovim DJ pultom zabavljat će vas DJ kolektiv oformljen posebno za ovu priliku pod pseudonimom Sirup All Stars, a zabava traje od spomenutih 01h pa sve do kasnog novogodišnjeg jutra.
Sirup vam, između ostalog, za svoj rođendan daruje tulum po napopularnijoj cijeni u Zagrebu, a karte u pretprodaji možete kupiti u Prostoru, Mesnička 5 te u klubu Sirup po cijeni od 60kn!
Karta na ulazu kluba će također stajati 60kn, no broj karata je limitiran, stoga osigurajte svoje mjesto rezervacijom ili kupovinom ulaznice u pretprodaji
Očekujte neočekivano pod parolom ”Što se desilo u 2010. ostaje u Sirupu”, proslavite s nama rođendan i oprostite se od stare godine…
LINE UP:
IVNA YURI
SERGEJ
LUKA K
ARSZENIK
MIMI
Oni koji ne stignu do kluba ili do Prostora neka se jave Lani na broj: 091/5293498.