Browse By

Novogodišnji doček RNB Confusion-a u Hypo centru

Da će Novogodišnji doček u organizaciji RNB Confusion-a u Hypo centru (dvorana Kornati) uistinu biti poseban pokazuje i interes koji van regije, dolazi iz daleke Engleske. U suradnji sa Londonskom PR agencijom Raw Material na Novogodisnji doček u duhu New York-a, u Hypo centar stiže grupa od 20 engleza. Uz engleze koji su potvrdili svoj dolazak, ulaznice se prodaju i diljem regije te se očekuju grupe gostiju iz BiH, Srbije i Slovenije, Austrije itd.
Napomenimo, jubilarna 10 Nova Godina u organizaciji RNB Confusion tima ponudit će plesni doček u duhu New York-a sa zanimljivim glazbenim gostima: Dj Bizzo Bodega (Bolesna braća), Ivan Dražić (Host/Connect), Dj Zrna, Dj Sheko, Dj Aljosha, plesna grupa Space Cookies te uz specijalnu vizualizaciju New Yorka u organizaciji Ivan Liika. Na glazbenom repertoaru naći će se plesni žanrovi kao što su r&b, disco, studio 54, funk, club classics, funky house, a Hypo centar će se otkucajem ponoći pretvoriti u mali New York uz taktove pjesama “Frank Sinatre *New York New York* & Jay-Z & Alicia Keys *Empire state of mind*.

Plesni podij Hypo centra tako će biti mali “Times Square”, a pozornica gdje će se izmjenjivat DJ-i nazvali smo “Statue of Liberty”. Malo zahtjevniji gosti zabavljat će se u mondenom dijelu New York-a- VIP zoni “Soho”, dok će te piće naručiti u “Queensu” i “Bronxu”. Bogatim švedskim stolom okrijepit će te se na “Manhattanu”.
Preko 200 ulaznica u startu je planulo za 10 jubilarni RNB Confusion NY’s Eve u Hypo centru, dok je za VIP zonu “Soha” rezervirano već 9 stolova. Savjetujemo da svoju ulaznicu osigurate unaprijed, a vec od 16.12. cijena ulaznice poskupljuje.
RNB CONFUSION NY EVE
NY EVE MUSIC MENU (SOUL/FUNK/R&B/STUDIO 54/DISCO/CLUB ANTHEMS):
DJ’S: BIZZO BODEGA / ZRNA / SHEKO
HOSTED BY: IVAN DRAŽIĆ CONNECT
DANCE SHOW BY: SPACE COOKIES
NY EVE VISUAL EFECTS: LIIK
& SPECIAL GUESTS
ALL INCLUSIVE (OPEN BAR ALL NIGHT–CATERING LIDO–CHAMPAGNE)
U cijenu je uključena neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, deset vrsta rakija, te šampanjac u ponoć. Tijekom večeri na bogatom švedskom stolu gostima će biti ponuđeni različiti kanapei, topla i hladna predjela, te glavna jela. Catering Lido pobrinut će se i za ostale specijalitete, razne salate, voće i slastice.
Ulaznice:
17.11.-15.12.2011./ GIRLS 199KN / BOYS 249KN / VIP 399KN/ ALL INCLUSIVE/
16.12.-31.12.2011./ GIRLS 249KN / BOYS 299KN / VIP 499KN/ ALL INCLUSIVE/