Browse By

Novogodišnja revolucija u klubu Dramatic

dramatic6
Nova zvijezda na zagrebačkoj klupskoj sceni, klub Dramatic, u jedinstvenom ambijentu u samom centru Zagreba, pod okriljem novogodišnje noći priprema najdramatičniji doček u gradu.
Dramatic Revolution New Year 2013. program svoje će goste ostaviti bez daha uz vrhunsku glazbu rezident DJ-a Marca Bucce, te atraktivan i kostimirani Dramatic Group Show performans nalik onima na razvikanoj Ibizi ili pak onima s atraktivnih plaža Miamia. Kako bi osigurali svoje mjesto na najdramatičnijem dočeku u gradu, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj ulaznica limitiran.
Zagrebački klub Dramatic otvorio je svoja vrata prije nepunih mjesec dana, a svojim gostima nudi potpunu novu dimenziju clubbinga. Impresivan prostor specifičnog kružnog oblika koji se proteže se na više od 500 m2 na tri povezane etaže (Dramatic Lounge, VIP-Dramaqueen Level i Drama Floor), najava vrhunskih inozemnih gostovanja, Dramatic Show performansi, te vrhunska produkcija zvuka, svjetla i 3D mapping samo su neki od elemenata kako bi Vam osigurali provod kojeg ćete teško zaboraviti. Za organizaciju prave drame brine se tim ljudi koji danonoćno rade kako bi omogućili provod uz vrhunsku produkciju rjetko viđenu na ovim prostorima.
Ulaznice za Novogodišnji spektakl prodaju se po last minute cijeni I to u ograničenim količinama od svega 100 kn (Welcome drink, catering, champaign), dok su VIP ulaznice po cijeni od 200 kn (stol, welcome drink, catering, boca pjenušca). Više o dočeku Nove u klubu Dramatic te rezervaciji karata saznajte na web stranici www.dramatic.hr ili na broju telefona 0919020718.