Browse By

Novi radio Enter!

Radijska revolucija u Hrvatskoj! Mlada i talentirana glazbenica Ines Huskić i radijski voditelj Ivan Vukušić zvijezde su prvog current hit radija u Hrvatskoj – Enter Zagreb! Nova radijska senzacija po prvi će puta zasvirati 12. ožujka 2014., a osim zabavnog sadržaja, u programu će dominirati glazba, najnoviji hitovi urbane klupske scene, poput Aviciija, Davida Guette, Martina Garrixa, Armin Van Buurena, Beyonce, Rihanne, Rudimentala, Ellie Goulding, Hardwella, Afrojacka i mnogih drugih.
“Jako sam uzbuđena novim izazovom na novom hit radiju Enter Zagreb. Ekipa u redakciji je mlada i zabavna tako da uopće nemam osjećaj kao da sam na poslu već na ugodnom druženju s prijateljima. Imam odlične mentore koji me bodre, a ponekad i kude u procesu mog učenja te se nadam da ću opravdati povjerenje koje su mi dali.“ otkrila nam je nova radijska zvijezda Ines Huskić.
Upravo tu prijateljsku atmosferu pokušat će svakodnevno prenositi i na slušatelje, do kojih dopiru putem FM-a na frekvencijama 97,00 i 99,00 MHz, društvenim mrežama, web stranici i mobilnoj aplikaciji za smartphone uređaje. Najsretnije slušatelje Enter će odvesti na najluđe svjetske koncerte i festivale, dijeliti cool gadgete i stvari do kojih ne može bilo tko, kao što je prva Enter igra koja pruža priliku da kino dvoranu dobijete samo za sebe i svoje prijatelje.
 “Mlada i luda ekipa koju većim dijelom znam od prije presudila je mom angažmanu na Enteru Zagreb. Dobio sam idealan večernji termin koji mi omogućuje da noću puštam glazbu, a preko dana osmišljavam zezanciju za program. Tko zna, možda upravo Ines i ja u budućnosti osmislimo neki hit!“ – uzbuđeno je izjavio DJ Ivan Vukušić.
Najtalentiranije hrvatske DJ-e slušajte svake subote od 22 sata do ponoći u Enter club mixu, a za sve ljubitelje dobre glazbe dostupna je aplikacija za smartphone uređaje pomoću koje će se putem snimalice moći javiti svom omiljenom radiju te još jedna novost, Dumdum priče vikendom u kojima ćete moći ispričati svoje doživljaje subotnjih izlazaka.
 
Enter Zagreb – samo hitovi!