Browse By

Novaljska Papaya najavljuje Powow party trip!

Novaljska Papaya najavljuje POWOW PARTY TRIP 2013.! Dvanesta sezona na Zrće dovodi Justice, Bingo Players i Michaela Calfana! U festivalskom tjednu očekuju nas još brojna druga glazbena iznenađenja. Najbolji ljetni klub Mediterana na otvrenom i 25. klub svijeta novaljska Papaya najavljuje POWOW PARTY TRIP festival! U festivalskom tjednu od 03. do 10. kolovoza očekuju nas brojne glazbene poslastice. Svjetske zvijezde Justice, Bingo Players i Michael Calfan samo su neki od vrhunskih izvođača svjetske DJ scene koji će u nadolazećoj dvanaestoj sezoni raspametiti Zrće!
POWOW PARTY TRIP / 05.08. JUSTICE / 06.08. BINGO PLAYERS / 09.08. MICHAEL CALFAN
Justice je dvojac koji se smatra jednim od najutjecajnijih glazbenih umjetnika u posljednjih petnaest godina. Osvojili su brojne prestižne nagrade poput MTV Video Music Awards i nastupili na najvećim svjetskim festivalima kao što je Ultra, Sonar, Coachella, Lollapalooza, Pukkelpop i brojni drugi.
Paul & Baumer Maarten Hoogstraten podrijetlom su iz Nizozemske, spojili su svoje glazbene talente u uspješni duo Bingo Players. Dva nizozemska DJ-a stvorili su međunarodnu reputaciju velikim hitom Get Up, koji je bio broj jedan u Velikoj Britaniji dva tjedna zaredom.
Michael Calfan prepoznat je od strane najvažnijih DJ-a u svijetu kao jedan od najperspektivnijih umjetnika svoje generacije. Vrhunski je remixer, a njegove su velike uspješnice obrada Davida Guette Turn Me On ft Nikki Minaj i mega-hita She Wolf –Falling to Pieces ft. Sia. Njegovov najnoviji hit u suradnji s Johnom Dahlbackom i Andyjem P pod nazivom Let Go Your Mind neizostavan je plesni hit ovih dana diljem svijeta.
Pokrovitelj Powow Party Tripa jedna je od najvećih radio postaja u Europi, francuski Radio FG s kojim klub Papaya surađuje već drugu godinu zaredom. Radio FG jedna je od najpoznatijih svjetskih radio postaja. Brojne glazbene zvijezde mjesecima čekaju na gostovanje upravo na ovom francuskom radiju, a Radio FG ovim partnerstvom s Papayom započinje jedno novo glazbeno putovanje Hrvatskom.
Klub Papaya ljetnu sezonu 2013. započinje 29.05. najranijim početkom u dvanaest ljetnih sezona. Već 30. svibnja u klubu gostuje belgisjki DJ dvojac Dimitri Vegas i Like Mike. Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .