Browse By

Novaljska Papaya je 30. najbolji klub na svijetu!


30. najbolji klub svijeta – novaljska PAPAYA ove godine slavi jubilarnu desetu sezonu. Svojim vjernim posjetiteljima iz cijelog svijeta PAPAYA poklanja najbogatiji program u svojoj povijesti sa više od 70 vrhunskih DJ-a.
Novaljski klub PAPAYA proglašen je 30. najboljim klubom svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG. Upravo zahvaljujući ovom izboru PAPAYA je ovih dana u vijestima brojnih svjetskih medija kao novo blago zabave Mediterana. Jubilarna deseta sezona obilježit će se najdužim line up-om, te najbogatijim programom u povijesti ove poznate europske ljetne destinacije.
Deset festivala, nabolji DJ-i današnjice, glazbeno-scenski programi te vizualna i artistička iznenađenja, zabavljat će goste i turiste iz cijelog svijeta ovog ljeta. Svoj su dolazak potvrdili najbolji DJ svijeta u povijesti Armin Van Buuren, koji će četvrti put zaredom nastupiti i to u sklopu Papaya Day&Night Festivala i švedska DJ zvijezda Axwell, član mega popularne glazbene atrakcije Sweedish House Mafia koji je upravo svoj nastup u klubu PAPAYA 2010. godine proglasio najboljim nastupom sezone. Predvodnici nove generacije DJ-a, Hardwell, Nicky Romero, Bingo Players, Thomas Gold dio su ovogodišnjeg spektakla i po prvi će put osjetiti čaroliju čarobnog hrvatskog otoka. Dobro poznati gosti Papaye Freemasons i The Shapeshifters, te Sunnery James & Ryan Marciano na oduševljenje mnogih obožavatelja dolaze ponovo. Engleski superstar DJ Eddie Halliwell predstavit će se vlastitom rezidencijom FIRE IT UP.
«Drago mi je da ću se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici upravo u klubu PAPAYA i to na veliki rođendan, njihovu desetu obljetnicu. Čuo sam od svojih kolega sve najbolje o vašem otoku, gostima i nevjerovatnoj energiji. Radujem se tjednim nastupima i pozivam sve zaljubljenike u dobru glazbu da ovo nikako ne propuste.» – izjavio je Eddie Halliwell.
Novaljsku PAPAYU u proteklim su sezonama posjećivali gosti iz više od 80 zemalja. Velik broj gostiju očekuje se iz Velike Britanije pa bi ovo moglo biti rekordno ljeto prema broju dolazaka gostiju. Njima ove godine poklanjamo jos neka sjajna imemna poput Michael Woodsa, Tim Masona, Chris Lakea. Najpoznatiji talijanski Dj-i Nari&Milani, Riva Starr i Alex Kenji također su prvi put gosti kluba PAPAYA dok se Cristian Marchi s oduševljenjem vraća kao i AN21 & Max Vangeli – učenici švedske škole iz Size Records Steve Angella. Potvrđen je i dolazak francuskog DJ-a Joachina Garraude. Reboot & Mirko Loko poznati su DJ-i koji će nastupiti u sklopu Cadenza Showcasea party brenda. Prvi puta u PAPAYU dolazi australski DJ dvojac Tv Rock. Za sve ljubitelje trance glazbe svoj dolazak potvrdili su i Cosmic Gate, a za obožavatelje electro glazbe tu je nositelj svih electro partya u svijetu Crookers, te najpoznatiji svjetski techno DJ Marco Carola.
Po prvi puta ovog će ljeta u PAPAYI na Hip Hop & R&B FRESH ISLAND Festivalu na New Yorker pozornici između ostalih nastupiti i R&B diva EVE.
Program i ulaznice za klub PAPAYA mogu se pronaći i osigurati na web adresama: www.papayashop.com.hr i www.eventim.hr .