Browse By

Nova Re:forma! u subotu uz čak 9 DJa!

U subotu 19. travnja u Zagrebu će se održati prvi ovogodišnji “Glow”, party elektronske glazbe u organizaciji Reforma Music Events, Vazmenka Pervana, pobjednika prvog hrvatskog “Survivor” reality showa. Nakon eksplozivnog “Space Disco” partyja u prosincu, “Reforma” priča u bijelom dress codeu se nastavlja…
Glow teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=fEnUN_p30FI

Odabrana lokacija dosad nije bila poprište koncerata elektronske glazbe, a postapokaliptičan duh kojim odiše zasigurno će se odlično poklopiti s “elektronskom glazbom iz budućnosti” koju će posjetiteljima servirati mnogobrojna DJ postava iz Zagreba i Pule. Lokacija će se nakon partyja trajno preurediti, zbog čega će ovaj GLOW biti unikatno, neponovljivo iskustvo.
Inline image 4GLOW krasi lijep podatak da gotovo svi od devetorice izvođača produciraju vlastitu glazbu i izdaju na stranim labelima. Presretni smo što možemo posjetiteljima zajednički pokazati da u Hrvatskoj itekako ima onih koji rade i stvaraju nešto na svjetskoj razini. Prisutne očekuje odlična glazba.Događaj počinje u 23 sata, kad će Reforma rezidenti Apollo Eighteen, Franky i Vazmenko započeti glazbeno putovanje svojim warm-up setom i pripremiti publiku za gostujuće DJe.
Inline image 3Drop Dopers je ime novoformiranom producentskom dvojcu kojeg čine talentirani mladi zagrepčani Martin Crneković, poznatiji kao Martyn Negro i Matija Rodić, poznatiji pod umjetničkim imenom Matroda. GLOW će bit njihov prvi zajednički nastup, a karakterizirat će ga UK house i garage zvukovi.

Nakon Drop Dopersa zagrebačkoj će se publici predstaviti Duplo, odličan producentski kolektiv iz Pule, koji na partyju najavljuje mnogo aktualnih deep house i nu disco zvukova.

Posljednji, ujedno i službeni “after-hours” set na GLOWu pripada mladom producentskom paru Time4Tale (deep house, indie dance i nu disco), koji također dolazi iz Pule.

https://soundcloud.com/time4tale/moe-turk-what-u-need-time4tale

Dress code na GLOW partyju je obavezan – gornji dio bijele boje (upute: majica, košulja, top, …). Događaj je namijenjen samo osobama s navršenom 21 godinom. Organizator zadržava pravo identifikacije posjetitelja na ulazu.Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem online servisa TicketShop.hr ili osobno u Reforma fitness studiju, Radnička 1A. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50kn, a na ulazu će karte stajati 60kn. Ulaznice za Afterparty od 5h prodavat će se na ulazu u iznosu od 30kn. Ulaznice su zanimljivog dizajna, specifičnog za ovaj događaj. Naime, na prvi pogled čine se jednostavne, a pod UV svijetlom, vidi se “GLOW” logo.
Inline image 5Informacije o događaju možete saznati i putem Facebook stranice www.facebook.com/ReformaMusicEvents, e-mailom hq@reformamusicevents.com ili telefonski na 0958019111.Kako je bilo na posljednjem događaju bijelog dress codea, Re:forma SPACE DISCO partyu, možete pogledati u sljedećem video uratku:
Reforma SPACE DISCO:

https://www.youtube.com/watch?v=laL8iW9vgXs#t=90