Browse By

Nova imena na Tomorrowlandu 2012


Nakon objavljivanja cijene karata organizatori ovog prestižnog festivala objavili su još nekoliko imena. Među njima su:  Martin Solveig koji se publici predstavio sa videom:

Također tu su još 19.godišnji Porter Robinson koji je već i u ovoj dobi „dijeli“ stage sa največim zvijezdama EDM-a(Tiesto, Deadmau5, Afrojack, Moby, A-Trak, and Dada Life.). Remixriao je pjesme poznatih kao što su Lady Gaga, djeluje pod labelom od Skrillexa koji je nedavno osvojio 3 Grammya.
Svi su dugo čekali da se objavi i poneko trance ime i objavili su ne jedno nego dva imena koja će nastupati b2b! To su John O’callaghan te Orjan Nilsen!
John O’Callaghan
U svojoj domovini (Irska) je na Irish Dance Music Awards proglašen najboljim DJ-em 3 godine zaredom. Također bio je prvi Irac koji je svirao na Trance Energyu.
Orjan Nilsen
Ovaj talentirani norvežanin nam je već podario dosta hitova kao što su La Guitarra, So Long Radio, Go Fast te Lovers Lane. Kao DJ je veća nastupao na najvećim eventima  kao što su Global Gathering u Poljskoj, Amsterdam Dance Event, A State Of Trance 500 te mnogi drugi.
Kako će to izgledati pogledajte sami:

Najpoznatija slovenska techno zvijezda – UMEK također nastupa na Tomorrowlandu.
Za one neodlučne Extravo putnička agenicija iz Hrvatske odlučila je organizirati odlazak u Belgiju na Tomorrowland. Za sva pitanja te deteljni pregled programa puta pogledajte njihov face (http://www.facebook.com/Extravo) ili web (http://extravo.net/projekt.php?pr_id=2)  za detalje.