Browse By

Noć kad će Rijekom vladati vještice

Proslava Halloweena ni ove godine neće zaobići grad na Rječini. Organizirane partyje u subotu povodom Noći vještica imat će tako većina riječkih klubova i ugostiteljskih objekata, a za gotovo sve programe ulaz će biti slobodan. Za dobar provod u Palachu bit će zadužena dvojica DJ-a koji će vrtjeti najpoznatije hitove devedesetih. Lerga i Maki cijelu će noć puštati hitove iz prošlog desetljeća i pritom pokušati rasplesati posjetitelje koji će moći slobodno ušetati u klub u Kružnoj. Sasvim drukčija priča odvijat će se u River Pubu. Proslavu pod imenom »Hell’s Kitchen Halloween Party« uveličat će još uvijek nepoznati DJ, a naglasak će biti na dekoraciji prostora.
Hostese, plesačice te nastupi DJ-a Ivana Mastermixa, Sir Janea i Maura Enassa, činit će okosnicu programa u Indigu. Najbolje maskirani posjetitelji dobit će i nagrade, a na doček Halloweena kao posebna gošća doći će i jedna pjevačica čije ime organizator nije želio otkriti. – Bit će to »ludnica« i večer za pamćenje, poručuje Ivan Mastermix.
Donekle sličan program, barem kada je riječ o glazbi, očekuje i posjetitelje Stereo dvorane. Serijal »kodnog« imena »Tech on Line« koji djeluje već deset godina, po prvi će se put održati u Stereu koji će ugostiti Sinišu Tamamovića i Mladena Tomića, dvojicu producenata i DJ-a iz Banja Luke. Renomiranom dvojcu podršku će pružiti i domaće snage Mateo Klaić i D-Fuse, koji će također zabavljati publiku, a za sve to bit će potrebno izdvojiti 40, odnosno 50 kuna, koliko iznosi cijena ulaznice nakon ponoći.
Niti novootvoreni »Terminal« neće zaostajati po pitanju održavanja i obilježavanja sablasne noći. Sve oni koji odluče svratiti u klub na samom početku lukobrana, mogli bi se iznenaditi nešto promijenjenim interijerom.
– Ulaz je za sve slobodan, a za nezaboravnu zabavu pobrinut će se i DJ Daniel Jay iz Pule, kazao je Robert Višković, voditelj programa u »Terminalu«.
Jezovitu noć proživljavat će i posjetitelji popularnog okupljališta »Tunel«. Nakon »Zločestoća by J-Zlo«, poetsko-performerskog »miksa« prilikom kojeg će se predstaviti Željka Horvat – Zhe, Ivana Pocrnić i Miljenka Matić-Ertufan-Mica, na red će doći filmovi i glazba. Na (malom) platnu vrtjet će se hororci, a još strašnijoj atmosferi pridonijet će i majstor za DJ-pultom.
(B.Perhat, Novi list)