Browse By

NINA BADRIĆ I IVICA OLIĆ POKREĆU HRVATSKU !

Glazbena diva Nina Badrić i hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić zajedno u nacionalnoj kampanji POKRENI SE! pozivaju na vježbanje za sretniji i zdraviji život. Iako su ljetni dani rezervirani za odmor i uživanje, samo je malo vremena potrebno za odvojiti za samog sebe. 30 minuta dnevno dovoljno je kako bismo živjeli sretnije i zdravije. Nacionalni projekt POKRENI SE!  iz pulske Arene 05. srpnja u 09.30 sati Europi šalje sportski pozdrav.
“Kažu pametniji da tijelo pamti. U nekim mladim godinama jako je lako biti fit i u formi.  Kako godine prolaze, naše tijelo pamti koliko smo mu zdravlja i vježbe dali. Trudim se maksimalno iznad svega biti u kondiciji i to mi je najvažnije, prvenstveno radi zdravlja. Vježbanje daje mentalnu snagu i svaki puta pobjeđuješ sebe. Dragi vježbači i vježbačice, pokrenite se ovog ljeta. Vidimo se na svim najboljim lokacijama diljem hrvatske obale!” – izjavila je glazbena diva Nina Badrić.
U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta očarat će svijet slikom radosne i ponosne Hrvatske koja se pokreće i vježba. Hrvatska je to mladih ljudi koji su tog jutra s osmjehom na licu, na naljepši mogući način, svijetu predstavili svoju zemlju kroz sportsku razglednicu.
Iako je svaki dan u treningu i cijeli je život posvetio sportu, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i igrač njemačkog Wolfsburga Ivica Olić svjestan je kako nismo dovoljno osvješteni po pitanju vježbanja te poziva sve da se pridruže projektu POKRENI SE! te dodaje: “Svi mi u Hrvatskoj, kako sportaši tako i amateri, dužni smo još više raditi na sebi, još više dati sebe. Danas je posao veliki stres i opterećenje, a trening treba biti relax i odmor za mozak. Zato se pokrenite s nama ovog ljeta u pet hrvatskih gradova. Vježbajte za vlastito bolje sutra!”
 Vježbanje na svim lokacijama pod vodstvom trenera Marija Anića Kremića je besplatno, a partneri projekta za Vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje, a  koje će Vam kao uspomena ostati za daljnje sportske aktivnosti poput KOZMO prostirki i vode. Projekt POKRENI SE! nastao je u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba. Vježbanje u pulskoj Areni omogućili su Grad Pula i TZ pula.
Pridružite nam se u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.
 
Video Nina Badrić: http://www.youtube.com/watch?v=O9C_ZBvD8Sk
Video Ivica Olić: http://www.youtube.com/watch?v=rGG-bKFoPu8