Browse By

Night Bar Pandur – novo mjesto za izlazak u Osijeku

U centru noćnog života grada Osijeka, baroknoj Tvrđi, otvara se novi klub, odnosno noćni bar. Riječ je o predivnom i stilski profinjenom prostoru, koji nosi simpatičan naziv – Pandur. Struktura kluba te raspored prostorija zaista oduševljava, ponajviše zbog kombinacije novog, modernog stila sa klasičnim, kakvog smo navikli gledati unutar većine prostora osječke Tvrđe. Dvorište, prizemlje, galerija i prostrani podrum u Panduru omogućavaju posjetiteljima sve što im je potrebno u potrazi za kvalitetnim izlaskom i zabavom. Bogata ugostiteljska ponuda, te još sadržajnija i kreativnija glazbena ponuda također će zadovoljiti većinu želja svojih novih gostiju.
1_300 3_300
Budući da su glazbeni ritmovi odraz svih noćnih odredišta, takav je slučaj i u Panduru, gdje ćete se imati priliku zabaviti na dva floora. Prvi floor, koji je smješten u prizemlju kluba, nosi naziv ‘Mainstream Floor’, te iz samog naziva saznajete kakva će Vas glazba pokretati ako se nađete u prizemlju kluba; strana i domaća mainstream glazba, odnosno najveći hitovi spomenutih ritmova. Drugi, ali ništa manje privlačan floor, biti će u potpunom ozračju modernih elektronskih zvukova, s naglaskom na underground koncept. Upravo je iz tog razloga drugi floor i nazvan ‘Underground Floor’. Osim toga, ovaj floor nalazi se u prostranom podrumu kluba, koji je idealan za takvu vrstu zabave.

5_468

6_468

Budući da je Osijek grad sa nekoliko noći za izlazak (četvrtak, petak, subota te ponekad i ponedjeljak), Pandur će upravo tom načinu života prilagoditi svoj program. Osim ljubitelja mainstream i elektronske glazbe, poklonici drugih vrsta glazbe neće ispaštati. Naime, alternativnija glazba će također pronaći svoje mjesto u Panduru, tako da ćete imati priliku poslušati i kvalitetan rock, jazz, drum n’ bass i ostale zanimljive stilove glazbe.

2_300 11_300

Ulazak u klub je slobodan, dok god imate 20 ili više godina, a Pandur svoja vrata zatvara u 4 sata iza ponoći. Uz stalno noćno odredište, Pandur može postati i Vaše omiljeno mjesto za otići na kavu tokom dana, za odraditi poslovan sastanak i slične prigode – svakoga dana od 7 do 23 sata. Vrijedi i napomenuti da je unutar kluba dostupna i wireless internet usluga, te da je prostor prilagođen i za osobe sa invaliditetom.

4_468

10_468

Pandur službeno otvara svoja vrata u četvrtak, 10. rujna u 21h, a sljedeća postava je zadužena za zabavu i ludilo na otvorenju: DJ I-Mexx (Os) na Mainstream Flooru, te DJ Ewan (Zg) i DJ Marko Felinger (Os) na Underground Flooru. Vrata Pandura su širom otvorena, odnosno ulaz u klub je besplatan!

plakat_pandur_468

Info/kontakt:

Night Bar Pandur
Kuhačeva ulica 5
Tvrđa – Osijek (Hrvatska)
http://www.myspace.com/nightbarpandur
nightbar.pandur@gmail.com