Browse By

Nicky Romero se vraća na HTC Day and Night Festival u klub Papaya!

Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice, vraća se u Papayu nakon prošlogodišnjeg nastupa za koji ističe kako mu je jedan od najdražih u karijeri! Kao najavu nezaboravnom petodnevnom programu HTC Day&Night festivala, HTC i Papaya pokreću i HTC After Beach Party program svakoga petka!
“Papaya u mom srcu ima posebno mjesto. Iznova se vraćam, a nastupi u Papayi su jedni od mojih najdražih ljetnih nastupa. Pamtim i izlazak sunca iznad Velebita i krajolik koji izgleda poput Mjeseca, nezaboravno…” kaže Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.
NOVALJA, HRVATSKA, 30.6.2014.
HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna te Papaya, najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub svijeta prema top ljestvici prestižnog britanskog magazina DJ MAG, najavljuju nastup Nicky Romera i drugih najvećih svjetskih klupskih imena na festivalu HTC Day&Night 2014.
Festival HTC Day&Night 2014 održat će se od 14. do 18. srpnja. Kroz pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day&Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.
HTC i Papaya od 4. će srpnja svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.
“U HTC-u, suradnju s klubom Papaya doživljavamo kao fantastičan spoj zabave i posla. S jedne je strane zajednička filozofija ljubavi prema vrhunskoj glazbi, druženju, zabavi, produktivnosti i kreativnosti, stvaranju uspomena na jedno nezaboravno ljeto u obliku fotografija i videozapisa u nevjerojatnim efektima i zapanjujućim bojama. S druge je strane želja najboljih da budu s najboljima – a festival HTC Day&Night najbolju tehnologiju povezuje s najboljim glazbenim kreativcima i najboljom publikom,” rekla je Petra Razić Rogić, direktorica HTC-a za regiju North Adriatic te dodala: “Na globalnoj razini, HTC prati rad najboljih svjetskih kreativaca, što uključuje i podršku vrhunskim glazbenim događanjima. Posebno nas raduje što imamo mogućnost sudjelovati u stvaranju jednog doista svjetskog ljetnog klupskog spektakla i u Hrvatskoj.”
Program HTC Day & Night Festivala:
14.7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO
15.7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
16.7. BEATTHROAT prestavlja SHOWTEK
17.7. NICKY ROMERO
18.7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH
Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival dostupne su po cijeni od 59€, VIP ulaznice po cijeni od 99€ u Papayinom webshopu na www.papaya.com.hr/shop/tickets.
Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu se pronaći na službenoj stranici