Browse By

New Yorker otvara 18. trgovinu u Hrvatskoj!


U četvrtak, 18. studenog 2010. u trgovačkom centru „Robna kuća RI“ u Rijeci New Yorker otvara novu trgovinu na 770 metara kvadratnih. Vodeća modna tvrtka za mlade iz Njemačke predstavit će najnoviju kolekciju, a poznati DJ Daniel Turk zabavljat će Vas za DJ pultom.
Trgovina New Yorker s najraznovrsnijim izborom odjeće u trgovačkom centru „Robna kuća RI“ u Rijeci na više od 770 kvadratnih metara prostora trgovine nudi svojim kupcima široku ponudu najnovijih trendova svojih robnih marki fishbone, fishbone sister, smog, amisu i censored. Moderno uređena trgovina nudi ugodnu atmosferu kupovine. Također, interna radio postaja omogućuje svim posjetiteljima slušanje najnovijih glazbenih hitova kao i trendy glazbene i stilske savjete.
Na dan otvorenja, New Yorker je pripremio izvrsnu ponudu za sve posjetitelje, a DJ Daniel Turk će kupovinu učiniti nezaboravnim iskustvom puštajući cool beatove najpoznatijih glazbenih hitova. Poznati voditelj Ivan Šarić zabavljat će naše kupce sa sjajnim programom i zanimljivim nagradnim igrama. Tom prilikom, popularne stilistice Ivana Bilandzija Billy i Ines Preindl pomoći će svim posjetiteljima u pronalaženju vlastitog stila i najbolje odjevne kombinacije.
New Yorker je prisutan u Hrvatskoj od 2005. godine kada je svoju prvu trgovinu u otvorio u Zadru. Od sada, tu modnu tvrtku predstavlja 18 trgovina u Hrvatskoj.

O New Yorkeru

S 808 trgovina u 30 zemalja, New Yorker je jedna od vodećih modnih tvrtki za mlade u Europi pružajući svojoj ciljanoj publici od 12 – 39 godina modernu kolekciju koja prati modne trendove po atraktivnim cijenama. Kolekcija se sastoji od robnih marki fishbone, fishbone sister (sportska i ulična odjeća), amisu (ženska visoka moda), smog, trendi i casual robna marka za muškarce i censored (donje rublje, kupaće gaćice i kostimi). Kompanija sa sjedištem u Brunswicku završila je financijsku 2009. godinu s prometom od otprilike 1,6 milijardi eura. Prema predviđanjima, New Yorkerov uspjeh nastavit će se i u 2010. – očekuje se da će više od 850 predstavništva imati promet od gotovo 1,7 milijardi eura.