Browse By

New Rave/Electroclash slušaonica u KSET-u

Mislili ste da je rave iščeznuo s glazbene scene? Krivo ste mislili! Rave se na velika vrata vratio u okviru novog pravca jednostavno nazvanog New Rave. U sebi ujedinjuje elemente electronice, rocka, indiea i synthpopa 80-ih, a nudi jednu od najživopisnijih i najzabavnijih glazbenih fuzija 21. stoljeća.
A u tu se priču savršeno uklapa Electroclash, glazbeno srodan pravac koji je teško definirati, ali je dovoljno reći: You’ll know it when you hear it! Dovoljno ste stari da se sjećate njegovih početaka, a dovoljno mladi da bi skakutali, a mi smo tu da vas rasplešemo kao nikad ranije. Dovoljno je da se pojavite u našem i vašem klubu, ponesete svjetleće štapiće i s nama ispričate najfluorescentniju glazbenu priču!
Očekuje vas slasni meni:
Klaxons, New Young Pony Club, Hadouken!, Late of the Pier, Crystal Castles, Shitdisco, The Teenagers, Digitalism, Datarock, Goose, Ladytron, The Presets, Peaches, Chicks on Speed, Robots in Disguise, Grafton Primary, Vive la Fête, Miss Kittin, Vitalic, Freezepop, Frankmusik, Simian Mobile Disco i mnogi drugi.
Kroz ovu ne tako običnu glazbenu priču u srijedu, 20.1.2010. vode vas DJice: Marta & Iva.
Ulaz je otvoren od 20h, a ulaznice su po cijeni od 5/10kn.