Browse By

Nešto Novo, nešto drugačije ovog vikenda u Lamparni!

U subotu će se u KUC Lamparni održati drugi za redom promotivni party Građanske inicijative za Novi Labin. Nakon subotnjeg trance partija koji je ispunio očekivanja, na redu je party pod radnim nazivom NU BEATS ON THE BLOCK koji će predstaviti dva gosta iz Rijeke, dj-e Morpheussa i Bokku. Morpheuss je rezident novootvorenog riječkog kluba Filter, dok je Bokka donedavno bio “predsjednik” Nešto Novo Crew-a.
Obojica će Labinjanima predstaviti nešto drugačije, te će ovaj party biti jedinstven jer ćete moći čuti na jednom mjestu: nu rave, electronicu, breakbeat, minimal, techno i electro zvuk. tippmix élő eredmények foci Uz goste nastupiti će i Andii G koji jedini u Labinu pušta drugačiji stil muzike od uobičajnog housa i progressiva. Zagrijavanje za goste obavit će Space Team i Toxic.
Party počinje u 22:00 sata, a ulaz je kao i na sve promotivne partije, koncerte i ostale manifestacije Građanske inicijative besplatan. tippmix hu sportfogadas
NOVI LABIN presents:
NU BEATS ON THE BLOCK with:
:::Breakbeat / Electronica / Nu Rave:::
Morpheuss
(Underworld Theory / Filter / Rijeka)
Morpheuss, pravo ime Robert Sučić, rođen je 22.01.1983. u Rijeci, Hrvatska, gdje i danas živi. Prvo iskustvo s tehnikom imao je 1999. kad je sa svojim školskim kolegom Marinom (dj Sleepy) improvizirao prvi mixer te na njega spojio dva kazetofona kako bi izveo prvi mix. Bila je to samo igra, no ubrzo su se dokopali pravog mixera, dva cd playera i jednog gramofona. Ubrzo su krenule i prve gaže na kojima je nastupao pod imenom Robert S te je imao priliku svirati sa imenima poput Marka Verbosa (USA), Larsa Kleina (DE), Andreasa Kremera (DE) i Psiha (SLO), uglavnom techno po riječkim klubovima.
Bokka
(ex Nešto Novo / Rijeka)
Andii G
(Freelancer / Labin)
:::Techno / Electro / Minimal:::
Toxic
(Techart / Lamparna / Labin)
Space Team
(Arabesque / Labin)