Browse By

Neodoljiva Victoria iz Måneskina donosi svoj furiozan nastup na Sea Star Festival!

Victoria De Angelis, talentirana čarobnica na basu i zvijezda megapopularnog benda Måneskin te jedna od najzanimljivijih scenskih pojava današnjice stiže na Sea Star Festival! U sklopu svoje prve DJ turneje ikad, buntovna Victoria rasplesat će umašku publiku neodoljivim i vrućim techno DJ setom. Groove svog basa Victoria je uspješno povezala s klupskim techno zvukom, pa je svoj novi spotlight pronašla na elektro sceni Milana i Berlina. Femme ikona seksipila, slobode i fluidnosti svojim je sviračkim talentom i provokativnim scenskim performansom osvojila obožavatelje diljem svijeta, a sada će u Hrvatskoj prezentirati i svoje vještine za DJ pultom. Victoria se pridružuje već najavljenim headlinerima festivala koji od 23. do 26. svibnja stižu u umašku lagunu Stella Maris – hitmakerskom francuskom DJ duu Ofenbach, svjetskoj superzvijezdi Johnu Newmanu (u Hybrid DJ setu), britanskom partymakeru Hot Since 82, autentičnim i beskompromisnim INIKO, talijanskoj techno kraljici Deborah De Luci, tech-house velikanima ARTBAT-u, stručnjaku za DJ pultom Ianu Asheru te regionalnim koncertnim senzacijama, bendovima Joker Out i Buč Kesidi.

Victoria – „Victoria’s Treat“

Kroz svoju žudnju za slobodom i buntovnošću, Victoria je pronašla glazbu. Još je tijekom školovanja mlada buntovnica glazbu koristila kao ispriku za bijeg s nastave, a tijekom tinejdžerskih je dana svirala i u nekoliko rock bendova. U svojim se ranim i formativnim godinama bavila skateanjem i sviranjem basa usavršavajući nove rock riffove te redovno odlazila na partyje. Iako je glazba prvo bila njezina strast i izraz mladenačke pobune, sada je postala njezina glavna profesija i full-time posao. Nakon velikog uspjeha benda Måneskin, koji je nakon Eurovizije 2021. godine osvojio velike svjetske pozornice i milijune obožavatelja diljem svijeta, Victoria je pokrenula i svoju solo karijeru za pultom.

Glavnu je inspiraciju pronašla u glazbi devedesetih, razvijajući se od živahnog techna do baile funka. Te je utjecaje uspješno spojila s drskošću, stavom i estetikom dvijetisućitih, odnosno Y2K senzibilitetom, stvarajući fuziju zvuka i atmosfere koja se prelijeva u znojno i hiperenergetsko klupsko iskustvo.

Svoju je prvu DJ turneju Victoria započela 16. ožujka u Ujedinjenom Kraljevstvu, u The Warehouse klubu u Leedsu, a turneja se nastavlja u Americi gdje će obići gradove poput Miamija, Chicaga i Brooklyna. Show će se krajem ožujka i u travnju nastaviti u Turskoj, Bugarskoj, Litvi, Latviji, Estoniji, Sjevernoj Makedoniji, Rumunjskoj, Belgiji i drugim europskim zemljama, dok će predzadnji datum turneje zakucati u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris gdje će svojim furioznim setom sve prisutne baciti u plesni elektro trans.

Provokativna Victoria pridružuje se bombastičnom popisu izvođača šestog izdanja Sea Star Festivala koje će se održati od 23. do 26. svibnja. Na stageu će zasjati Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ Set), INIKO, Hot Since 82, ARTBAT, Deborah De Luca, Ian Asher, Joker Out i Buč Kesidi. Osim najavljenih headlinera, velikom se popisu izvođača pridružio i trap-gang kojeg čine Senidah, Devito, Grše, Kuku$, Rouzi, Tam & Jymenik, Zevin i Thicc Boi. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak i subota, 24. i 25. svibnja, dok će četvrtak i nedjelja biti rezervirani za Welcome Day i After Party.

Ulaznice:

Festivalske ulaznice dostupne su po promo cijeni od 49 eura s popustom od 30% u odnosu na finalnu cijenu. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 29 eura, a kupiti se mogu online na službenim stranicama Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sustavu Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.