Browse By

Narany započela mediteransku turneju

Promocijom u prepunom kultnom ljubljanskom klubu CVETLIČARNA Narany je započela Mediteransku turneju 2009. koja se nastavlja gostovanjima u Italiji, španjolskoj Ibizi, Grčkoj, Turskoj  te velikim završnim ljetnim koncertom u Papaji na Zrću.
Pred nekoliko stotina slovenskih obožavatelja u kultnom ljubljanskom klubu Cvetličarna, Narany je započela Mediteransku turneju 2009. koja se nastavlja već idućeg tjedna u Italiji, zatim gostovanjem na Ibizi, Istanbulu, glavnom gradu Grčke Ateni, te velikim završnim koncertom 08. kolovoza 2009. godine u klubu Papaya, Zrče na MTV Zone globalnom glazbenom spektaklu. Nakon Narany u Cvetličarni nastupaju i drugi hrvatski izvođači poput Gibonnija, Hladnog Piva, i drugih.
narany
Mediteranska turneja ujedno je i najava izlaska novog singla s albuma “Love in Your Eyes” naziva “Around the world”. Autor glazbe i stihova za novi hit Narany poznati je svjetski producent Torsten Stenzl, znan po suradnji s britanskim izvođačima poput All Saints, Faithless, Mobyem i drugima.
Od ove godine NARANY se svjtskoj glazbenoj publici predstavlja i kao  dio poznatog klupskog programa “Deepflight Ibiza”, agencije Delicious. Službeno uvrštenje u ponudu ovog klupskog programa veliko je priznanje za NARANY čiji se singlovi s albuma “Love in your eyes” nalaze na radio i play chartovima od Australije do SAD-a.