Browse By

Narany potpisala ekskluzivni ugovor za svjetsko tržište

Zagrebačka pjevačica NARANY potpisala je u prostorijama izdavačke kuće MENART, ekskluzivni ugovor kojim engleska izavačka kuća CUBIT RECORDS otkupljuje naslovnu pjesmu s njenog albuma prvijenca “Love in Your Eyes”. NARANY je tako postala jedna od rijetkih izvođača s ovih prostora kojima su otvorena vrata jednog od najvećih svjetskih glazbenih tržišta.
“Iznimno mi je drago što sam potpisala za CUBIT RECORDS, i da će naslovni singl mog albuma “Love in your eyes” biti objavljen diljem svijeta. Cubit Records ima ekskluzivno pravo licenciranja i distribucije pjesme koju prema ugovoru može biti objavljena i kao ring tone melodija, može se koristiti u filmovima i reklamama. Isto tako, za englesko tržište poslan je i spot za istu pjesmu. Ovo je velik pomak u mojoj karijeri”, kaže Narany.
narany
Narany potpisala ekskluzivni ugovor za svjetsko tržište
NARANY (Anita Đuzel Kolovrat), glazbeni je projekt poznatog svjetskog producenta Torstena Stenzla koji je u svojoj uspješnoj karijeri surađivao s brojnim zvijezdama kao što su Moby, Faithless, All Saints, i drugi. Od ove godine NARANY će se svjestskoj publici predstavljati i kao dio poznatog klupskog programa “Deepflight Ibiza” agencije Delicious. Službeno uvrštenje u ponudu ovog klupskog programa veliko je priznanje za NARANY čiji se singlovi s albuma “Love in your eyes” nalaze na radio i play chartovima od Australije do SAD-a.