Browse By

Narany na engleskom glazbenom tržištu

Engleska izdavačka kuća “Cubit Records” objavila je remix singla “Love In Yor Eyes” hrvatske pjevačice Narany. Naslovni singl “Love in your eyes” s istoimenog albuma pjevačice NARANY već je deset tjedana u samom vrhu službene top liste Dancefloor Chart  MTV-a.
Posljednjih dva mjeseca naslovni singl s istoimenog albuma “Love in your eyes” hrvatske pjevačice NARANY ne silazi s vrha službene top liste Dancefloor Chart glazbene televizije MTV. Da je o iznimnom uspjehu riječ govore i mnogobrojni dogovoreni nastupi diljem Europe u idućih nekoliko mjeseci.
narany1
Engleska izdavačka CUBIT RECORDS, s kojom je prije dva mjeseca NARANY potpisala ekskluzivni ugovor, objavila je remix pjesme “Love in you eyes” za englesko i irsko tržište. Prvi je ovo singl od nekoliko s posljednjeg albuma NARANY koje će CUBIT RECORDS plasirati na jedno od najzahtjevnijih svjetskih glazbenih tržišta.
NARANY (Anita Kolovrat Đuzel), glazbeni je projekt poznatog svjetskog producenta Torstena Stenzla koji je u svojoj uspješnoj karijeri surađivao s brojnim zvijezdama kao što su Moby, Faithless, All Saints, i drugi. Od ove godine NARANY se svjestskoj glazbenoj publici predstavlja i kao  dio poznatog klupskog programa “Deepflight Ibiza”, agencije Delicious, u sklopu kojeg će 08. kolovoza 2009. godine nastupiti i u klubu PAPAYA u Novalji. Službeno uvrštenje u ponudu ovog klupskog programa veliko je priznanje za NARANY čiji se singlovi s albuma “Love in your eyes” nalaze na radio i play chartovima od Australije do SAD-a.