Browse By

Najveće svjetske zvijezde prve potvrdile dolazak na Sonus festival 2019!

Nakon što je prije par dana objavio vrijeme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je objavio imena prvih 42 izvođača koji će nastupiti od18. od 23. kolovoza u klubovima na paškoj plaži Zrće.

Tijekom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posjetitelje su osigurali nezaboravno glazbeno iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svjetske techno i house glazbene scene.

Najveće svjetske zvijezde prve potvrdile dolazak na Sonus festival 2019!
Najveće svjetske zvijezde prve potvrdile dolazak na Sonus festival 2019!

Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens. Kao već dio Sonus obitelji, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom svijeta.

Kao i uvijek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festival – Sonja Moonear. Opet nam se vraćaju i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu ikoji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće ali i svjetske publike – Solomuna koji će opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspješne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavih prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019tu, u Europi ali i šire.

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama.