Browse By

Najtraženiji house dvojac na svijetu u Aquariusu!

Najtraženiji house dvojac na svijetu – The Shapeshifters u manje od godinu dana ponovno stižu u Aquarius (06.08.), ovoga puta u u morsku rezidenciju kluba. Max Reich i Simon Marlin autori su ultimativnih klupskih hitova “Lola’s Theme”, “Back to Basics”, “Incredible” i “Sensitivity”. Ulaznice raspoložive putem Eventima.
Ova dva velika muzička znalca koji sviraju underground house sa elementima funka i soula, te nijansama techno zvuka, danas prozivaju dance fenomenom. Max Reich i Simon Marlin u proteklih pet godina postigli su mnogo – objavili četiri albuma, desetak singlova koji su pokorili Europu, ali i Ameriku.
Prošle godine potpisali su za label Defected, a mogu se podičiti i brojnim glazbenim suradnjama s velikanima svjetske glazbene scene. Remiks Christine Aguilere „Ain’t No Other Man“ našao se na vrhu Billboradove ljestivice dance hitova, a obradili su, međuostalim, i hotove George Michaela, Mobyja te Frankie Knucklesa. Njihove produkcije iz 2008. – ‘Treadstone’ i ‘Chime’ pod etiketom Defected, izazvale su divljenje kritike i publike, koja ih svrstava u sam vrh producentske scene.
Cijena ulaznice iznosi 110 kn.