Browse By

MTV Networks predstavlja emisiju "Nada za Haiti"


Dvosatna specijalna emisija iz Los Angelesa, New Yorka i Haitija bit će na programu u noći između petka i subote, od 02:00 na regionalnom MTV – ju! Donacije idu organizacijama Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondaciji. Facebook i MySpace su društveni medijski partneri.
Povodom razarajućeg zemljotresa na Haitiju, MTV Networks predstavlja emisiju “Nada za Haiti”, globalni teleton koji će u noći između petka i subote , 22. i 23. siječnja 2010. u 02:00h po lokalnom vremenu emitirati regionalni MTV. Emisiju će  bez reklamnih blokova emitirati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. “Nada za Haiti odmah” bit će na raspolaganju diljem svijeta i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.
Glavni zaduženici za “Nada za Haiti odmah” bit će George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New York Cityju i CNN-ov novinar Anderson Cooper sa Haitija. Dvosatni teleton bit će emitiran iz New York Cityja i Los Angelesa, a sastojat će se od glazbenih nastupa i pojavljivanja poznatih osoba, koje će biti najavljene prije događaja, kao od uživo izvještavanja sa CNN-a.
Potvrđeni nastupi izvođača u NADA ZA HAITI ODMAH MTV kampanji: Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake, Stevie Wonder and Taylor Swift nastupit će na MTV’: A Global Benefit for Earthquake Relief u petak.
Prenosit će se i skupni nastupi Keitha Urbana, Kid Rocka i Sheryl Crow iz Los Angelesa, a Coldplay, zajedno s nastupom Bone, The Edgea, Jay-Z-ja i Rihanne, izravno će se uključiti iz Londona.
Uz nastupe muzičara, cijeli događaj podupire i više od stotinu filmskih, TV i muzičkih zvijezda.
Prikupljena sredstva podjednako će se razdijeliti na pet dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace također se potpisuju kao službeni partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u prikupljanju donacija i uključivanju u teleton.
MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!