Browse By

Moon & Rocks Festival 2011


Nakon prošlogodišnjeg nastupa Chemical brothersa organizatori nas i ove godine iznenađuju. Festival se održava na stadionu u Novalji 06.08.2011. Ove godine nam dolazi Timo Maas koji će predstaviti uratke sa svoja zadnja 2 albuma.
Valja spomenuti da je ovaj njemački producent i DJ bio nominiran i za nagradu Grammy. Najveće ime ovogodišnjeg festivala su svakako Infected Mushroom koji dolaze prvi put u Hrvatsku! Infected Mushroom je pshihodelični trance dvojac koji čine Erez Eisen i Amit Duvdevani.
Hrvatske boje će “braniti” Astralis/institucija. Za njih valja spomenuti da Astralis drži rekord posjećenosti sa preko 4000 prodanih ulaznica na jednom partyu!
Otok Pag sa Gradom Novaljom te Plažom Zrće postali su jedna od najvećih ljetnih party destinacija na Jadranu te ih se u svijetu isto tako redovno spominje u kontekstu Ibiza Istočne Europe gdje se na tisuće ljudi okuplja tražeći ekskluzivne programe koji sa najboljim svjetskim DJ-ima garantiraju jedinstvenu zabavu i doživljaj elektronske dance glazbe i scene.
Otok Pag sa svojim plažama je postao najpoželjnija zabavna destinacija i unikatno ljetno mjesto za lude provode i zabavu.
Poveznice:
www.astralis.com
www.disco.hr
Ulaznice za ovaj festival možete kupiti u sustavu Eventima.
Piše: Ivan Kranjčević, Brija.com