Browse By

Miss Soulfly postala hrvatska predstavnica na Ibizi

Iako su se tjednima pripremali za sudbonosan nastup, velika je nervoza zavladala među kandidatima neposredno prije početka drugog po redu burn studios Mix Off-a. Svatko od odabranih hrvatskih DJ finalista ( Adoo, Biella&Astrall, BarZu, Malesh i Miss Soulfly) imao je tek pola sata na raspolaganju da osvoji žiri i publiku, koja je oko ponoći u velikom broju počela pristizati u zagrebačku Tvornicu kulture. Trenutak proglašenja pobjednika svojim je ozračjem zato nalikovao velikoj završnici nekog iznimno popularnog reality show-a, sa skandiranjem publike i voditeljem žirija EBASE-om, koji je nakon odlično odrađenog voditeljskog posla od milja dobio nadimak MC Emir.
Rani nedjeljni jutarnji sati otkrili su nam da će se snovi ostvariti jedinoj ženskoj finalistici burn studios residency programa u Hrvatskoj. Riječanka Marina Karamako, javnost poznatija kao Miss Soulfly, krajem svibnja otputovat će na Ibizu gdje će svojim znanjem i vještinama pokušati zadiviti slavne mentore na bootcampu burn studiosa, kao i vlasnike klubova Privilege, Caffe Mambo i Sankeys. Upravo će oni odlučiti hoće li Marina ovo ljeto nastaviti radno,  u ulozi resident DJ-ice na spomenutim kultnim party lokacijama na otoku čiji su glavni potpis upravo ples i elektronska glazba.
10 pobjednica Miss Soulfly
Nevjerica i iznenađenje nisu se skidali s lica Miss Soulfly u trenutku u kojem je na pozornicu ispunjene Tvornice kulture stigao Maceo Plex, jedan od ambasadora projekta i mentor s kojim će uskoro imati priliku raditi na Ibizi. Oduševljen njezinom energijom i preciznošću, istaknuo ju je kao osobnu favoritkinju hrvatskog Mix Off-a te joj čestitao ne samo pred posjetiteljima Tvornice, već i pozamašnom bazom svojih fanova na Facebooku. Uslijedio je Maceov DJ set, tj. njegovo premijerno hrvatsko izdanje koje je posjetitelje na trenutke dovodilo do ekstatičnih stanja. Maceova tech house selekcija savršeno se nadovezala na glazbene odabire kandidata Mix Off-a te burnovu residency večer privela uspješnom kraju, servirajući publici neke od legendarnih stvari poput ‘Berghain-a’ Locussouls-a aka DJ Harvey-a.
Završetak Mix Off-a ustvari je tek početak globalne burn studios residency priče, u kojoj ćemo putem web epizoda dobiti priliku pratiti Miss Soulfly na Ibizi. Avion polijeće 21. svibnja, do kada našu predstavnicu (inače diplomanticu audio inžinjeringa na ljubljanskom SAE institutu i DJ-icu s 8-godišnjim radnim iskustvom) čekaju finalne pripreme prije prezentacije vlastitih mixeva vlasnicima klubova koji će odlučiti o njezinom residency statusu na Ibizi.