Browse By

Miljenici Knockouta opet na Snow Festivalu!

KnockOut Snow festival i ove sezone uz Hladno pivo! Ovogodišnje druženje u snježnim francuskim Alpama rezervirano je za skijaški centar Les Orres u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. Najbolja garancija za provod na novoj lokaciji, uz brojna uzbuđenja i glazbene poslastice najpopuarnijih domaćih i stranih izvođača, zagrebačka je grupa Hladno pivo.
Hladno pivo karijeru započinje 1988. godine, a do danas je osvojila osam Porina, dva Crna mačka, osam Zlatnih Koogala i brojna druga priznanja. Svojim stvaralaštvom formirali su današnju rock scenu u Hrvatskoj te nastupili na brojnim koncertima u regiji. U dugoj i uspješnoj karijeri, prodali su više od 70.000 nosača zvuka, a njihovi hitovi poput Teško je ful biti kul, Bubašvabe, Ne volim te i brojni drugi garantiraju vrhunski provod, koji će i ove godine zagrijati snježne francuske Alpe.
Uz koncerte renomiranih hrvatskih i stranih glazbenika, mladi iz cijele regije ove će godine uživati u brojnim novitetima koje pruža nova lokacija KnockOut Snow festivala, jedno od najatraktivnijih francuskih skijališta – Les Orres. Osim 100 kilometara skijaških staza za za sve zaljubljenike u snježne avanture, od početnika do profesionalaca, tu je i rekreativna bob staza Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara; uz tri oštre spirale, predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju u francuskim skijalištima u Hautes alpama. Ljubitelji ekstremnog oblika skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biathlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja.
Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2499 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama! Za sve one željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres, tu je i novogodišnji termin od 28.12. do 03.01.2015., koji nema KnockOut festivalski program, no za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imena biti uskoro poznata.
 
http://www.knockoutsnowfestival.eu/?utm_source=PressRelease&utm_medium=clanak&utm_campaign=KnockOut_select