Browse By

Midnight College party u Terminalu


Nakon izvarendno započete godine na „Noćnom Faksu“ u Terminal Clubu red uspješnog prolaženja na testovima izdržljivosti nastavljamo i ovog četvrtka. Drugi dio tematskih predavanja „Midnight College in Mexico“ u četvrtak 21.10.2010 u poznatom riječkom klubu Terminal provjerit će poznavanje Mexičkog načina partyjanja.
Ovaj vikend fokusiramo se na Mexico i polažemo ispit na Tequili. Za svaku kupljenu Coronu dobivate Tequilu GRATIS uz posebne cijene ostalih pića te ljepotice iz Corone. Svaki tjedan smo u drugoj državi uz njihova tradicionalna pića na kojima Vi morate položiti ispit.
Za pultom DJ Don Guliani i DJ Kudji biraju najbolje od reggaetona , housea, crodance i vrući r’n’b za sve studentice u gradu.

Četvrtkom se možete priključiti nagradnoj igri Terminala a najsretniji dobitnik osvajava VIP stol i piće za svoju ekipu.
Nagradnu igru možete ispuniti na ulazu u klub ili na info pultu Terminal Cluba koji se nalazi na Korzu ispred Coffee & Book shopa Filodramtica.
Ulaznicu po cijeni od 10kn za kojih dobivate 15 kn KONZUMACIJE i free garderobu nabavite kod studentskih PROMOTORA na svome faksu. Sve što trebate jest poslati SMS na dolje navedene brojeve, podjeljene po određenom fakutetu te će Vas promotor upisati na listu. No, ako i niste baš voljni dobijati popuste i pogodnosti za „Midnight college“, ulaznice možete nabaviti i na samom ulazu u Terminal Club ali bez uključene konzumacije.
Posebna ponuda za 2 KONZUMACIJE DOBIVATE 3 X Tequile ili 2 X Dum Dum Tequila.
Midnight College svakog četvrtka sa promotivnim cijenama pića te nenadmašnom zabavom u gradu.