Browse By

Marko Felinger: Mixography (2004-2012)


Osječki DJ i naš stalni suradnik/rezident, Marko Felinger, razveselio nas je svojom online arhivom miksanih sessiona i live nastupa. Naime, Marko je nedavno aktivirao svoj mixcrate profil i odlučio podijeliti većinu svojih uradaka koji su nastali kroz 9 godina uz dj opremu. Ono što je bitno kod arhive koju je Marko ažurirao jest činjenica da unutar nje se nalazi više od 50 mixeva, tj. preko 60 sati elektronske glazbe.
Ukoliko se odlučite pretraživati Markove setove, naići ćete i na mnoge mixeve pripremljene upravo za naš portal, počevši s prvim izdanjem Brija Dot Com Sessions serijala iz 2006. godine. Budući da je kompletna stranica složena kronološki, moguće je osjetiti i glazbenu ‘evoluciju’ Markovog repertoara, koji je u samom početku bio isključivo u trance/progressive vodama, dok se u zadnjih nekoliko godina najviše ističu progressive house i tech zvukovi.

Marko Felinger: Mixography (2004-2012)


Na Markovom mixcrate profilu moguće je besplatno preslušavati i skidati setove,  a pohvalno je i da svi setovi uključuju tracklistu i CD cover. Sadržaj možete i podržati putem facebooka jednostavnim lajkanjem, a stranicu možete posjetiti ukoliko kliknete ovdje.
Marko Felinger – Info:
http://www.mixcrate.com/markofelinger
http://www.facebook.com/marko.felinger
http://www.myspace.com/markofelinger