Browse By

Mansion proslavio treći rođendan!

Najpopularniji zagrebački klub Mansion proslavio je treći rođendan! Uspješne tri godine proslavljene su partijem Spring college invasion, a slavljenički vikend do usijanja je doveo nezaboravni Umagination party!
Zagrebački klub Mansion proslavio je treći rođendan! Jarunski klub bio je premalen za sve one koji su htjeli uživati u velikom urbanom partiju Kineziološkog fakulteta Spring College Invasion kojim je Mansion proslavio brojna glazbena putovanja, nezaboravne tulume i lijepa druženja u protekle tri godine. Proljetnu slavljeničku atmosferu upotpunili su najnoviji glazbeni mixevi, od svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama. Pjevalo se i plesalo dugo a uz brojna sretna lica posjetitelja, s Mansionom su ovog vikenda slavile i brojne poznate osobe poput TV voditeljice Vanje Halilović, glazbenice Ele Dvornik, vlasnika Ultra Enterprises Russela Faibischa, sportaša Kristijana Curavića, Maria Vekića i Tomislava Zubčića, manekenke Iris Rajčić, poduzetnice Iris Androšević i brojnih drugih.
Nakon velikog rođendanskog partija kojim je zagrebački Mansion proslavio tri uspješne godine vikend uzbuđenja se nastavio! U jaruskom klubu zagrijavalo se za nadolazeći glazbeni spektakl Umagination. Velikim Umagination partijem Mansion je najavio jedan od vodećih glazbenih događaja jugoistočne Europe!

Umagination koji se ove godine održava od 07. – 09. lipnja u Umagu. Na njemu gostuju  nizozemski DJ Laidback Luke, energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike, te francuska superzvijezda Martin Solveig koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneji s Madonnom. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, usuret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festival.
Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination.
Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.
Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .