Browse By

Madonna predstavlja novi singl i kompilaciju najvećih hitova

Kompilacija Madonninih najvećih hitova prigodnog naziva ”Celebration” kojom zajedno sa svojim obožavateljima slavi sve svoje dosadašnje uspjehe, ugledat će svjetlo dana 28. rujna ove godine. Izlazak kompilacije najavit će istoimeni singl koji će se početi emitirati na radijskim postajama 03. kolovoza i to u novom, plesnom aranžmanu, pa će zasigurno biti često slušan i u klubovima.
Album će izaći kao jednostruko i dvostruko izdanje, a uz već navedenu novu verziju slavne ”Celebration”, naći će se i veliko iznenađenje za fanove – jedna posve nova pjesma!
madonna-greatest-hits-celebration-album-cover-2
Glazbena ikona koja je do danas nanizala rekordnih 37 top 10 singlova, te sedam albuma koji su dosegli prvo mjesto Bilboard pop ljestvice dat će u kolovozu svojim obožavateljima još jednu mogućnost da s njom proslave sve njezine glazbene uspjehe. Madonnin prethodni izdavač Warner Bros. potvrdio je datum izlaska novog albuma, a to je 28. studeni. Riječ je o zbirci najvećih hitova, a nosi naziv ”Celebration”. Madonna je pjesme na novom albumu izabrala pomoću svojih obožavatelja a oni su među ostalim glasovali za Everybody, Express Yourself, Vogue i 4 Minutes. Album ”Celebration” bit će dostupan na jednostrukom i dvostrukom albumu, a istovremeno će biti objavljen i DVD s kolekcijom najboljih video spotova kraljice popa, koji uključuje i one koji do sada nisu bili dostupni na DVD-u.
Kompilacija ”Celebration” sadržavat će i dvije posve nove skladbe nedavno snimljene u New Yorku. Prvi single, koji nosi naziv Celebration, nastao je u koprodukciji Madonne i priznatog DJ-a Paula Oakenfolda, a na radijske će valove dospjeti 3. kolovoza. Video spot za skladbu koja će se moći naći na novom DVD-u snimljen je u Milanu uz pomoć Madonninog dugogodišnjeg suradnika, švedskog redatelja Jonasa Akerlunda. Akerlund je zaslužan za video spotove pjesama kao što su  Ray of Light, Music, American Life i Jump, a snimio je i dokumentarac I’m Going to Tell You a Secret. Posebni plesni remiksevi skladbe Celebration slušat će se u klubovima, a singl će biti dostupan i na CD-u, ali i kao maksi vinil. Za naslovnicu albuma Celebration odgovoran je francuski ulični pop umjetnik Mr. Brainwash (Thierry Guetta), koji je poznat po koketiranju i vizualnom igranju s ikonama pop kulture. Madonna će se u okviru svjetske turneje Sticky&Sweet tour zaustaviti u Ljubljani 20. kolovoza – bit će to najveći spektakl ikada održan u Sloveniji!
ULAZNICE
Ulaznice za ovaj veliki spektakl mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao što su Petrol, Big Bang, Kompas, E-studentski servisi, Alpetour, Hiša vstopnic u Cityparku, EuroParku u Hali Tivoli ili na www.eventim.si. Osim toga, ulaznicu za Madonnin koncert u Ljubljani moguće je kupiti na internet stranici www.eventim.hr i u hrvatskim poslovnicama Eventima.
Cijene ulaznica:
GOLDEN CIRCLE:               110,00 EUR
I. kategorija :                         90,00 EUR
II. kategorija :                        75,00 EUR
III. kategorija:                        60,00 EUR
Sticky Experience:               360,00 EUR
VIP Sweet Experience:         550,00 EUR
VIP TRIBINA:                       300,00 EUR