Browse By

Lonely Passengers predstavlja debitanski EP „Djevojka za ponijeti“

Lonely Passengers je glazbeni kolektiv iz Zagreba koji nakon pet godina postojanja objavljuje debitantski Ep „Djevojka za ponijeti“.
Lonely Passengers, glazbeni kolektiv iz Zagreba, nakon pet godina postojanja objavio je debitantski Ep radnog naziva „Djevojka za ponijeti“. Ep sadrži četiri pjesme dostupne na gotovo svim društvenim platformama. Pretežno autorske pjesme na engleskom jeziku socijalno-emotivnog naboja zamijenjene su pjesmama na hrvatskom jeziku socijalno-emotivnog naboja.
LP su 2009. godine imali svoje debitantsko pojavljivanje pred publikom te su kroz period od nekoliko godina uživo nastupali diljem Hrvatske. Dijelili su pozornicu s bendovima poput Zadruge, Dječaka, Mayalesa, Pips Chips & Videoclipsa, Gatuza i S3ngsa. Također su 2012. osvojili 1. mjesto kao najbolji demo bend na Prvomajskom inkubatoru.
Gusta i nepokoriva glazba koju stvaraju reflektira direktne odgovore na podražaje unutarnjih spoznajnih krajolika, ali i na vanjske stimuluse iz najbliže okoline. Konzumiranjem tog tekućeg intelekta izrastaju novi uzorci mišljenja, nove strukture i simboli, u rjeđim slučajevima i novi načini reakcije.
EP možete pronaći ovdje:    bit.ly/Otr4WM