Browse By

Lollobrigida na beogradskom Beer Festu zapalila atmosferu ispred 25 tisuća ljudi!


Za Idu Prester i ekipu iz grupe Lollobrigida ovogodišnje je ljeto bilo vruće i dinamično, prepuno sjajnih svirki i zapaženih nastupa na festivalima po regiji. Nakon šibenskog Terraneo festivala, te koncerata u Škofjoj Loki, Šapcu i Banja Luci, Lollobrigida je 21. kolovoza nastupila ispred 25 tisuća ljudi na Beer Festu u Beogradu! Na Ušću gdje je održan deveti po redu Beer Fest Lollobrigida je podijelila pozornicu s mnogim poznatim glazbenim imenima poput Simple Mindsa, Marky Ramona, Dubioze kolektiv, S.A.R.S.a, Pipsa i drugih.
O festival je progovorila i Ida, priznajući da joj je doživljaj nastupa pred toliko brojnom publikom bio iznimno iskustvo: „Malo je bilo zastrašujuće izaći pred sve te ljude, to je doslovno gomila kojoj ne vidiš kraja,“ priča liderica benda Ida, pa nastavlja „čim je publika započela pjevati s nama u glas i dizati ruke, naša se trema razbila i počeo je pravi tulum! Ma, kad toliku masu natjeraš da zapjeva s tobom, to je stvarno doživljaj da ti srce prepukne koliko je ispunjeno!“
Ida nam otkriva i to da bend Lollobrigida neće mirovati do početka jeseni, jer ih već 31. kolovoza očekuje nastup na festivalu Pivoland u Skoplju, zatim slijedi Niš koji ih dočekuje 9. rujna, a 24. rujna svojom će glazbom začiniti i 4. rođendansku proslavu muzeja kompjutora Peek&Poke u Rijeci.
Valja naglasiti da će na predstojećem koncertu u Skopju Lollobrigida započeti i jednu novu i zanimljivu glazbenu suradnju s makedonskim glazbenicima. Naime, cijenjeni makedonski popperi Bei the fish koji trenutno rade na obradi pjesme benda Bernays propaganda, pozvali su Lollobrigidu na suradnju u svom projektu, te će tako u ovoj obradi vokalne dionice pjevati Ida Prester!
Uz bogato koncertno ljeto, Lollobrigida uskoro počinje sa snimanjem spota za svoj aktualni singl “Sex on TV, Sex On The radio”.