Browse By

Let 3 u Gjuri

Band o kojem je dovoljno reći da postoje 26 godina, osim glazbe bave se i kazalištem, a među svim provokativnim imenima svojih albuma bio je i jedan koji se prodao u 350 primjeraka, a izdan je bez ičega, dakle potpuno prazan. Njihov izričaj je između ostalog i izrazito seksualan, često su goli, ispaljuju čepove i karanfile iz stražnjica ili nose brnjice na spolovilima. Sve to ima svoju poruku, ne nisu oni grupa nekih budalaša nego izvrsna i potpuno posebna umjetnička skupina. 
“Jednostavno je u zadnje vrijeme nivo komunikacije takav, to je bilo jedino rješenje”, kažu Let 3-ovci o svojoj golotinji. Usprkos svemu, Let 3 poručuje – njihove su poruke pune ljubavi!
Let 3 alternativni rock band čiju osnovu čine basista Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja.  Osnovan je 1987. godine u Rijeci kao nastavak muzičkog sastava Let 2 koji je bio dio Strukturnih ptica, koje je Martinović osnovao posle Termita. Njihov zaštitni znak su dugi brkovi i provokativni nastupi.
Band je tokom postojanja osvojio veliki dio publike koja sa nestrpljenjem očekuje njihove nastupe kako u hrvatskoj tako i u cijeloj regiji.
Na Vama je samo da i ovog puta budete dio njihovog nastupa, da se dobro provedete u našem i Vašem Gjuri na koncertu koji će kao i onaj kasnih 80.-tih prošlog stoljeća u istom tom našem i Vašem Gjuri ostati u pamćenju svih nas.
Let 3 u Gjuro 2 @ Gjuro 2/13.03.2013.
Cijena ulaznice:
70 kn p.p. / 90 kn na dan