Browse By

Lenny Dee & Tymon u Aquariusu

U životu treba uživati u nekoliko stvari… Lijepe stvari imaju dobar običaj da se ponavljaju. Da ne bi bilo dosadnjikavo, jer svi volimo nekad malo izmjena i promjena, onda se obično doda nešto novo… Da se malo zamuti situaciju i doda malo intrige.
Prije nekoliko mjeseci svi zajedno smo plesali i divljali na flooru kluba Aquarius na brze ritmove techna. Za drugi put (09.10.) i ponovnu pustolovinu na plesnom podiju pobrinut će se Lenny Dee sa svojim prepoznatljivim i energičnim dj setom… Tko nije doživio headbanging tijekom njegovog nastupa, taj nije živio. I drugi headliner, prvi put u Hrvatskoj, australski DJ Tymon. Lenny Dee i Tymon izdaju na Industrial Strength labelu – znači, karakterističan zvuk koji svi ljubitelji bržeg techna znaju jako dobro.

Lenny je svirao po cijelom svijetu, Tymon ide njegovim stopama. A da bi još dodatno dodali malo začina na sve to – slovenska DJ legenda Veztax će svirati opaki retro-techno set kojim će party početi, riječki techno guru žestokog zvuka Guido će vas raspametiti, Blurix i DraCo smisliti nešto što bi mogli pamtiti dugo vremena.