Browse By

Lauren Pope u riječkom Terminalu


Pripremite se za eksluzivan nastup DJ Lauren Pope (Vital Music, UK) u klubu Terminal u Rijeci u petak 19. ožujka 2010. s početkom u 22 sata! Lauren Pope je vatrena Djica koja u posljednje dvije godine trese londonsku i svjetsku klubsku scenu dinamičnim house DJ setovima i naravno, svojim nastupom.
Lauren Pope napravila je remix za pjesmu od Pierre Lewisa – Broken (Lauren Pope vs Heatwave remix) koja je putem AMD-a izdana za Universal records.
Kao model i “No1 UK Glam girl” Lauren se je pojavila u svim najjačim britanskim novinama uključujući The Sun, FHM, Maxim, Loaded, Mixmag, Nuts, Playboy, i UK Penthouse. Lauren Pope je i poduzetnica, vodi vrlo uspješnu kompaniju koja se bavi ekstenzijama za kosu “Hair Rehab – London”.

Osim što je bila djevojka Princa Harry-a, mediji su otkrili i njenu avanturu s nogometašem, engelskim reperezentativcem John Terry-em! Zanimljiv je i podatak da je Linsday Lohan ovo ljeto pozvala Lauren da vrti na svom privatnom party-u.
Ipak, Lauren Pope je dokazala da nije samo super-sexi girl, njeni DJ setovi predstavljaju odličnu house glazbu. Nastupila je na vrhunskim eventima i klubovima diljem svijeta uključujući Boudoir i The 400 Club (Dubai); Embassy, Carbon i Ministry of Sound, (London); The Bridge, (Oxford) ; Le Garage (Chamonix), Magna – MTV Party (Atena); BCM (Mallorca); Film Awards Party (Rome); PFA Awards Official After Party (London).
– U Rijeku dolazi neposredno prije odlaska na Miami Winter Music Conference.

Očekujte ludu zabavu u klubu Terminal u Rijeci uz Lauren Pope koju krasi titula najseksi djice na svijetu!
Početak u 22h.
Support DJs:
Dave Riello (Ri)
Chiwe (Ri)
Ulaz : 60kn (ograničen broj karata uskoro u predprodaji u Dallas Music Shopu u Rijeci!) 70kn (na ulazu)
GALERIJA SLIKA
NAPOMENA:
Ulaznice vrijede ISKLJUČIVO za osobe 21+ godina!
Informacije i rezervacije Club i VIP stolova : 091 598 9952
info@terminalclub.hr
Linkovi:
FaceBook
Twitter