Browse By

Lady Gaga gostuje u Areni Zagreb


Nakon otkazivanja prvog termina, ova mega-popularna planetarna pop-ikona novog milenija konačno stiže u Zagreb ove godine, točnije 05.11.2010., u sklopu svoje “The Monster Ball ” turneje kojom promovira svoj drugi album “The Fame Monster”.
Svijetu se predstavila singlom “Just Dance“, sa debi albuma “The Fame“. Nakon njega izdan je “Poker Face” koji je 2008.godine pokorio sve vrhove top ljestvica širom zemaljske kugle, i bio nominiran za 3 Grammya ( pjesma godine, singl godine i dance singl godine), te za potonji i osvojio ovu prestižnu glazbenu nagradu.
2009. godine objavljeni su singlovi “Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)“, “LoveGame“, i “Paparazzi“, te i Gagin novi album “The Fame Monster” čiji je prvi singl “Bad Romance” zamalo ponovio uspjeh singla “Poker Face“.

Ove godine objavljena je i više nego uspješna suradnja s pjevačicom Beyonce, imena “Telephone”, te zadnji singl “Alejandro”, koji je izabrala Lady Gaga osobno.

Gagina scenska oprema osmišljena za “The Monster Ball” turneju teži nevjerojatnih 70 tona i veoma je impresivna, ali nažalost upravo zbog toga je i broj ulaznica koje za par dana kreću u prodaju limitiran na 10,351 ulaznicu.
Cijene ulaznica:
parter: 500,00 kn
tribine I.kategorija: 550,00 kn
tribine II.kategorija: 420,00 kn
tribine III.kategorija: 370,00 kn
VIP loža: 800,00 kn
Prodaja tih dragocjenih papirića kreće 30. travnja u 09:00h ujutro na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, njihovoj online stranici, te u Rockmark knjižari u Brislavićevoj 13, u Zagrebu.