Browse By

Labinmusic festival 2011: Steve Porter, Luke Fair…


Labinmusic festival ulazi u svoju treću godinu, jači i bolji no ikad.  Nakon dva vrlo uspješna izdanja festivala na kojima smo ugostili najveća imena hrvatske glazbene scene (Rundek Cargo Trio, Urban, TBF, Hladno Pivo, Marijan Ban, Gustavi, Pips Chips & Videoclips, Nola) ove godine festival ugošćuje velika imena svjetske glazbene scene.
U prve dvije godine, kiši usprkos, festival je posjetilo preko 4000 ljudi iz svih krajeva lijepe naše.Glavna večer Labinmusic festivala ponovo će se održati na open air pozornici u starom dijelu Labina, jer je osim glazbe, ona ključni činbenik atraktivnosti samog festivala zbog pogleda na more i Labin.
Labinmusic festival ove je godine više usmjeren ka elektronksoj glazbi, a na glavnoj večeri festivala 18. lipnja, ćemo ugostiti dva imena sa TOP 20 liste svjetskih dj-a.To su američki dj i producent Steve Porter i kanađanin Luke Fair. Dozu ekskluzivnosti ovog nastupa daje činjenica da oboje nisu nastupali u Hrvatskoj više od tri godine, te da je nastup na Labinmusic festivalu i jedina prilika za sve ljubitelje house glazbe u Hrvatskoj, da ih vide u živo ove godine.
Uz spomenuti dvojac, na glavnoj večeri nastupa jedan od najboljih hrvatskih dj-a Mark Ash, te vrlo kvalitetne domaće snage Andrej&Dropi i Nin-o-Rex.
Kupnjom karte u pretprodaji po cijeni od 110 kn do 10. 05. dobivate i gratis ulaznicu za prvi najavni event Labinmusic festivala na kojem će vas 14. svibnja u Disco clubu Placa zabavljati MARK ASH.
U sklopu festivala odvijati će se i mnoga druga događanja, o čemu ćete saznati više u danima koji dolaze..