Browse By

Krenula prodaja ulaznica za Dimensions festival 2016.

Dimensions festival u prodaju je upravo pustio ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Od ove godine kupovina povoljnijih ulaznica omogućena je i za državljane Slovačke, Rumunjske, Bugarske, Češke, Ukrajine, Litve, Estonije i Rusije. U prodaji je trenutno ograničen broj ulaznica po cijeni od 660kn. Festivalske ulaznice za koncet otvorenja Dimensions festivala u Areni po cijeni od 240kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.
Dimensions festival će ove godine proslaviti svoj peti rođendan, a poznati su i datumi događanja. Festival će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni 24. kolovoza, nakon čega se festival seli na tvrđavu Punta Christo od 25. do 28. kolovoza.
Dimensions 2016 ulaznice
Festival poznat po intimnoj atmosferi te inovativnom i raznolikom zvuku prošle je godine posjetilo sedam tisuća ljudi iz više od pedeset zemalja svijeta. Oni su uživali u izvedbama dvjesto glazbenika koji su se izmjenjivali na maštovitim pozornicama unutar povijesne tvrđave te na dnevnoj pozornici na plaži s pogledom na brijunski arhipelag.
Resident Advisor, najvažniji svjetski medij za elekronsku glazbu posjetio je ovogodišnji, četvrti Dimensions festival i svoje iskustvo pretvorio je u desetominutni dokumentarni film. Ovaj film je dio serijala INSIDE u kojem Resident Advisor predstavlja najbolje europske glazbene festivale
Film je dio njihovog serijala INSIDE, a sadrži cjelovite i sminke nastupa sljedećih glazbenika: UR presents Timeline live, Âme, MCDE b2b Jeremy Underground, RØDHÅD, Legowelt i mnogh drugih.