Browse By

Korn i NOFX potvrdili svoj nastup na festivalu!

Korn, NOFX, Angel Haze i The BossHoss dodani su u već prilično prestižnu listu nastupajućih na Sziget 2014. Sa ova imena zaključen je međunarodni program nastupajućih na “Main Stage”, no uprava festivala je do sada objavila tek nepune 3/4 svojih aktivnosti! Također je otkrivena i festivalska aplikacija koja uključuje detaljan dnevni raspored najavljenih programa. Samo 52 dana je preostalo do početka festivala!
Sziget ekipa svakodnevno naporno radi kako bi na vrijeme završili svoj posao, a “vijest dana” je svakako to da je sada međunarodna lista nastupajućih na “Main Stage” konačno gotova!
Otok Slobode rado će ponovno ugostiti “nu metal” heroje grupu Korn, koja će nastupiti na “Main Stage” u petak. Ovi dobitnici Grammy nagrada prodali su preko 35 milijuna albuma širom svijeta, dvanaest službenih izdanja bila su među prvih deset na Billboard 200 listi, osam od njih su platinasti ili multi-platinasti, a njihov najnoviji rekord, “The Paradigm Shift” – objavljen je u listopadu 2013.

Još jedno veliko ime dodano listi nastupajućih je – NOFX. Punk rock grupa iz Los Angelesa koja je objavila 12 studijskih albuma te prodala više od 6 milijuna ploča, što ih čini jednim od najuspješnijih nezavisnih grupa svih vremena. Zvuk NOFX-a je raznolik, koriste elemente punk rock-a, skate punk-a, melodični hardcore, ska punk, ali i drugih glazbenih žanrova. To je više od uobičajenog “seks, droga i rock n ‘roll”!
***
Nova Sziget aplikacija je spremna i potpuno besplatna za sve iOS i Android korisnike! U naredna 3 dana detaljan raspored od već najavljenih djela je ekskluzivno dostupan na aplikaciji, tako da bi što prije mogli biti upoznati sa najnovijim vijestima koje objavljuje festival.
A evo što je dostupno pomoću spomenute aplikacije:
– Mogućnost da provjerite sve nastupajuće i da slušate njihovu glazbu
– Pregledavanje objavljenog programa po danu, terminu i mjestu abecednim redom uz mogućnost da napravite svoj vlastiti raspored omiljenih programa te da ga uskladite s Sziget web i facebook stranicama
– Mogućnost da primate izvješća o početku programa na festivalu
– Mogućnost da “pronađete sebe”, mjesta izvođenja programa kao i druga korisna mjesta na festivalu uz pomoć interaktivne karte
– Upute za tzv.”E skrivena blaga Festivala”: zabava, umjetnost i aktivnosti
– Da primate izvješća najnovijih korisnih informacija
– Da gledate festivalske slike i video
Aplikaciju možete preuzeti ovdje: http://szigetfestival.com/mobileapp.
Više korisnih informacija o