Browse By

Kontrapunkt pres. Lefto u Aquariusu


Lefto, jedno od trenutno najazvučnijih imena u klupskoj glazbenoj sceni, naći će se na programu proljetnog Kontrapunkta, koji upravo na Uskrs slavi 11. rođendan.
Posvetivši svoj život glazbi u potpunosti, porijeklom Belgijanac, ovaj zaljubljenik u glazbu ostavio je bogat trag u radijskom eteru te trenutno ima i vlastiti show na Studio Brussel, najglazbenijoj radijskoj postaji u Belgiji , a ostavio je trag i na ostalim područjima belgijske glazbene scene, bilo kao izdavač ili organizator festivala i klupskih noći. Producentski uraci, među ostalima i remix-album za Blue Note “Out of the Blue”, lansirali su Lefta u internacionalne vode, pa je samo u zadnjih godinu dana svoje DJ vještine pokazao publici u većini europskih metropola, Tokyu i Seoulu, te završio put oko svijeta nastupima u Los Angelesu i San Franciscu, nastupajući u legendarnima Low and Theory i Do Over.
U listu Leftovih fanova ubraja se i Gilles Peterson, koji ga glorificira radi eklekticizma i zavidnog mixing umijeća, pa tako ne iznenađuje da ga je Gilles postavio za službenog resident DJ-a na svom Worldwide Festivalu i uključio u Bronswood obitelj.
Poznat po svojoj sposobnosti da prepozna publiku i raspleše i najljenije, Lefto će 04.04.2010. najaviti proljeće i podsjetiti nas zašto toliko volimo plesni podij.