Browse By

KNOCKOUT SNOW FESTIVAL NAJAVLJUJE SKIJANJE 2015.

Usred pravih ljetnih vrućina kada tražimo malo hlada i osvježenja iz hladnih francuskih Alpa stiže ledeno osvježenje! KnockOut Snow festival predstavlja četvrto izdanje popularnog festivala, nova destinacija, novi izvođači i atraktivni sadržaji noviteti su najpoznatijeg zimskog festivala.
 
Nova oaza KnockOut Snow festivala koji nas i ove godine očekuje u hrvatskom skijaškom tjednu od 03. do 10. siječnja 2015., skijaški je centar Les Orreskoji se smjestio iznad grada Embruna i doline Durance na nadmorskoj visini od čak 2750 m te pruža prekrasan pogled na jezero Serre-Ponçon, najveće umjetno jezero u Europi. Povorku ovogodišnjih vrhunskih glazbenika predvode dečki iz rock grupe S.A.R.S. koji su i prvi ovogodišnji potvrđeni izvođači.
 
Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Grupa S.A.R.S. je do danas uz četiri albuma izdala i 12 spotova, od kojih je šest skupilo preko milijun klikova na Youtubeu. Tijekom 2013. godine u kojoj je skupila 79 koncerata, grupa S.A.R.S. je jedan od koncertno najaktivnijh regionalnih bandova. Za spot Perspektiva koji je imao preko 800 emitiranja na MTV-u, 2013. godine dodjeljena im je godišnja nagrada MTV Double Platinum Awards. U svojoj karijeri nastupili su na gotovo svim važnijim regionalnim festivalima kao što su Sarajevo Film Festival, INmusic Festival u Zagrebu, Špancirfest u Varaždinu, Pozitivan koncert u Zagrebu, Osječko ljeto mladih, Schengen festival I brojni drugi.
 
Za sve zaljubljenike u snježne radosti i odličnu glazbu ekipa KnockOuta pripremila je poseban Summer popust i to za sto prvih prijavljenih sretnika. Tako će samo najbrži svoju ovogodišnju avanturu platiti 500 kn manje. Cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kn po osobi! Svi oni željni adrenalina, uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres tu je i Novogodišnji termin od 28.12. – 03.01.2015. koji nema KnockOut festivalski program. Za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imeni biti uskoro poznata.
 
Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivalawww.knockoutsnowfestival.eu.