Browse By

Kenny Larkin oduševio Barbarellu


Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala definitivno su našli svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini Vodica, Šibenika i Zadra. Najveća promjena je da se kompletan klub nalazi na otvorenom te će posjetiteljima omogućiti uživanje u nezaboravnim izlascima sunca, vrhunskom razglasu, a posebno se pazilo na okolinu i buku te su napravljeni brojni koraci da se razina buke minimalizira.
Klub je svečano svojim nastupom sinoć otvorila techno legenda Kenny Larkin iz Detroita zajedno sa Stefanom La Paglia i Matt de Kokkom koji su ostavili domaću publiku i brojne turiste bez daha. “Zbilja sam oduševljen novom lokacijom kluba Barbarella i sudeći po reakcijama svojih prijatelja i posjetitelja koji se prvi put susreću s Gardenom mislim da će svi biti oduševljeni ovogodišnjim festivalom. Iskreno najviše se veselim nastupu Nicolas Jaara na Somersby main stageu, mislim da će to biti užitak za svakog audiofila”, rekao je Nick Colgan, organizator Garden Festivala.
Ovogodišnji, sedmi po redu, THE GARDEN Festival održava se od 4. do 11. srpnja 2012., pod motom ‘The story so far…’ i otvara novu stranicu svoje povijesti na novoj lokaciji u Tisnom na otoku Murteru. Kroz osam dana trajanja nudi pravi glazbeni užitak uz prelijepo čisto Jadransko more, a popularnost festivala potvrđuje i činjenica da je svih 16. zabava na brodu već rasprodano. Nakon šest uspješnih godina, festival koji je probio led za mnoge druge glazbene festivale na našoj obali, The Garden Festival preselio se iz Petrčana u Tisno. Nova lokacija je neotkriveni muzički raj koji točno ocrtava principe festivala i spaja odmor s jedinstvenim glazbenim iskustvom.
Festival highlights:

  • 5.7.2012. – Nicolas Jaar, Somersby main stage
  • 6.7.2012. – Kenny «Dope» Gonzales birthday bash, Barbarellas
  • 6.7.2012. – Greg Wilson, Somersby main stage
  • 7.7.2012. – 6th Borough, Darshan Jesrani, Somersby main stage
  • 7.7.2012. – Tiger&Woods, Barbarellas
  • 8.7.2012. – Pillowtalk, Crazy P soundsystem, Somersby main stage

Ulaznice za THE GARDEN Festival za hrvatsko i regionalno tržište prodaju se u sustavu EVENTIM-a i na službenim stranicama festivala.