Browse By

Karantena predstavlja Black Sun Empire

Nakon 4. godine napornog rada i njegovanja splitske drum’n’bass scene LoopJunkies team vam s ponosom predstavlja BLACK SUN EMPIRE kao goste slavljeničke KARANTENE u čast Vama, onima koji su pomogli najviše u izgradnji drum’n’bass scene u našem gradu.
O Black Sun Empire-u se puno nema reći svatko tko sluša drum’n’bass glazbeni pravac zna o kome je riječ. Ovaj trojac je najpoznatiji u svijetu modernog drum’n’bass-a (Neurofunk, Darkstep).
Djelovanjem na sceni počeli su još davne 1995. godine zajedno s izvođačima kao Photek, LTJ Bukem i Ed Rush. Prije ulaska u drum’n’bass vode bavili su se produkcijom breakbeata i techno-a. Prvi veliki label koji je zamijetio Black Sun Empire bio je DSCI4 kojeg je tada vodio DJ Trace koji je danas većini poznat kao minimal DJ i producent.
Do današnjeg dana postigli su značajan uspijeh i te zesluženo izgradili svoj status kao jedne od najboljih drum’n’bass producenata i izvođača u svijetu. Danas su vlasnici najuvaženijih labela Black Sun Empire Recordings i oBSEssions.

LoopJunkies pres. KARANTENA birthday partee @ KLUB KOCKA, SPLIT – 13.12.2008.

BLACK SUN EMPIRE [NL]
/BSErecordings, oBSEssions/
IMPLANT [CRO]
/LoopJunkies, Temper D productions, Obscene/
DRIZZT [CRO]
/LoopJunkies/
XPLODE [CRO]
/LoopJunkies, Influenza Media, Qu.Beats/