Browse By

K-Höle – Sonic Reducer EP – 3. izdanje na Blurred Motion Records labelu


Nakon kompilacije koja je požela uspjeh širom svijeta, u mahu našavši svoje mjesto u setovima raznih DJa i performera, te postigavši velike uspjehe ne top ljestvicama u kategorijama hardtechno, industrial i hardcore zvuka. Na red nam dolazi nešto novo.
Treće izdanje je osvanulo na Blurred Motion Records-u. Ovoga puta BMR Vam s ponosom predstavlja japanskog hardtechno / industrial producenta Shintaro Kaniea poznatijeg u svijetu elektronske glazbe kao “K-Höle”.
4 hardtechno trake nabijene žestokim ritmom, brzim tempoom, breakovima s prizvucima industriala i drum’n’bassa će svakog sladokusca tvrđeg elektronskog zvuka “zakucati” na plesni podij. – Naziv ovog singla je “Sonic Reducer EP”, te nosi redni broj BLMR003.
Popis pjesama na EP-u:  
01.  K-Höle – Streamline
02.  K-Höle – Watchin’ You
03.  K-Höle – Ragga Freakz
04.  K-Höle – Sonic Reducer
– Izdanje je u prodaji od 5. prosinca 2011., što znači da je već sad dostupno za preslušavanje i kupnju u trgovinama kao što su Somixx i Juno, a važno je i napomenuti kako je nakon samo 2 dana od početka prodaje, ovo izdanje poželo izniman uspjeh – dospjelo je na 1. mjesto “industrial top-100” ljestvice na Somixx-u.