Browse By

Jug Hrvatske poručuje Pokreni se!

Sada je vrijeme da se pokrenete, učinite to danas, ne ostavljajte za sutra! Dubrovčani su spremni da pokrenu Hrvatsku, a Danijela Martinović i vaterpolisti Josip Pavić i Ante Vukičević pozivaju na vježbanje!
Jug pokreće Hrvatsku. Nacionalni projekt POKRENI SE! koji 13. lipnja u 09.30 sati kreće u svijet s drubrovačkog Revelina svakim danom okuplja sve više i više pratitelja. Za vježbanja na atraktivnim lokacijama sve je više prijavljenih, a glazbenica Danijela Martinović, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić pozivaju Vas da se pridružite vježbanju u pet hrvatskih gradova.
U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom radosne i ponosne Hrvatske koja se pokreće i vježba. Hrvatska je to mladih ljudi koji su tog jutra s osmjehom na licu, na naljepši mogući način, svijetu predstavili svoju zemlju kroz sportsku razglednicu.
“Kineziološki  fakultet pronašao je sjajne partnere za promociju aktivnog i zdravog načina života. Projekt ”Pokreni se” šalje poruku o značaju tjelesnog vježbanja u životu čovjeka. Pri tome ne postoje ograničenja. Nije važno tko ste i odakle ste, nije važno koje ste dobi, da li ste muškarac ili žena…Tjelesno vježbanje je univerzalna kategorija i svakodnevna čovjekova potreba. Potrebno ju je konzumirati poput zraka, hrane, vode, sna. Jer je život bez kretanja nezamisliv!” – izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić, dekan kineziološkog falukteta iz Zagreba.
Vježbanje na svim lokacijama pod vodstvom trenera Marija Anića Kremića je besplatno, a partneri projekta za Vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje, a  koje će Vam kao uspomena ostati za daljnje sportske aktivnosti poput KOZMO prostirki, ručnika, majica i vode. Pridružite nam se u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.
 
Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.
Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 09.30
Pula, Arena 06.07.2013. u 09.30
Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 09.30
Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 09.30
Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 09.30
Video vaterpolisti: http://www.youtube.com/watch?v=131kAw1bShM&feature=youtu.be
Video Danijela Martinović: http://www.youtube.com/watch?v=jXK6myJjsRo&feature=youtu.be