Browse By

Jonas Blue na Exitovu glavnu pozornicu donosi hitove teške tri milijarde!

Proslava 20 godina Exita, planirana od 8. do 11. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, postala je bogatija za još jednog headlinera s velikim talentom za stvaranje hitova. Britanski glazbenik i producent Jonas Blue potvrdio je svoj nastup na glavnoj pozornici festivala. Upravo je Jonas, nakon Davida Guette, DJ Snakea i Tyge, još jedna zvijezda ovogodišnjeg Exita čiji su pregledi hitova iz posljednjih nekoliko godina na YouTubeu prešli impresivne tri milijarde! Talentirani Britanac upisao se na moćan spisak svjetskih i regionalnih zvijezda koje će ovog srpnja stići u Novi Sad, a na kojem su već Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi. i stotine drugih, kojima se uskoro pridružuje još imena!

Do održavanja Exita ostalo je nešto više od 20 dana, a lineup slavljeničkog izdanja festivala i dalje se pojačava! Svjetskim i regionalnim zvijezdama pridružuje se Jonas Blue, engleski DJ, producent i tekstopisac, koji je postao superpopularan 2015. godine, kada je njegova dance-pop verzija pjesme „Fast Car“ Tracy Chapmana ugledala svijetlo dana u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova obrada postala je ogroman hit, a slijedile su je jednako uspješne „Perfect Strangers“, „By Your Side“, „Mama“, „Ritual“, i „Polaroid“, koje ovaj izuzetni glazbenik donosi na Exitovu proslavu u Novi Sad.

STIGLA I SLUŽBENA SUGLASNOST KRIZNOG STOŽERA ZA ODRŽAVANJE EXITA

EXIT, kao dio Ujedinjenih festivala Srbije, dobio je od Kriznog stožera suglasnost za održavanje ovog ljeta. Uvjete za organiziranje festivali su ranije predstavili kroz sigurnosni protokol Safe Events Serbia – ulazak se kontrolira i ograničava na one koji su cijepljeni, imaju antitijela nakon preboljenog virusa Covid-19, ili su negativni na PCR ili brzom antigenskom testu. Protokol je zasnovan na najnovijim znanstvenim istraživanjima provedenim širom Europe, koja su dokazala da je, uz navedena ograničenja prilikom ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemariv, a sami festivali postaju najsigurnija mjesta okupljanja u zemlji.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT, Lovefest, Beerfest, Arsenal i Nišville, pokrenuli su i nacionalnu kampanju za cijepljenje mladih, zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao pa je do željenog cilja ostalo da se cijepi manje od 1% građana, uz drastično poboljšanu epidemiološku situaciju.

20. GODIŠNJICA EXIT FESTIVALA

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala bit će održana od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

ULAZNICE

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo cijeni od 495 kn, i uz uštedu od 40% u odnosu na završnu cijenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. vrijede za ovogodišnji festival. Ulaznice se mogu nabaviti putem službene stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Entrio.