Browse By

John Digweed i Kölsch na trećem izdanju Illusiona u Ambasadi Gavioli

Slovenska techno prijestolnica Ambasada Gavioli još jednom se može pohvaliti zavidnim gostovanjima. Ovog puta, 13. svibnja u sklopu Illusion serijala Fetch the Vibe dovodi britansku legendu John Digweeda kojemu će se pridružiti ništa manje popularniji Kölsch.

Veteran John Digweed trenutno promovira svoj ‘Live in Brooklyn’ CD, deveto izdanje planetarno popularnog ‘Live in…’ serijala. Prije točno četiri godine, John Digweed je upravo u klubu Ambasada Gavioli snimio četvrto izdanje ovog serijala i još više se približio svojim brojnim fanovima diljem Slovenije, koji nestrpljivo broje dane do 13. svibnja, kada će Digweed još jednom rasplesati kultni klub u Izoli.
Drugi headliner Illusion večeri biti će danski superstar – Kölsch, koji također pripada veteranskoj kategoriji pripadnika elektronske scene. Od ranih 90-tih kroz razne projekte gradi svoju karijeru, a u posljednjih 7 godina, od kada je predstavio svoj posljednji i aktualni zvuk pod svojim imenom, Kölsch je na samom vrhu svjetske techno/house scene. Teško je naići na line up ozbiljnog festivala ili kluba bez njegovog imena, a njegovi studijski uradci na Kompakt etiketi od trenutka izdavanja postaju kolekcionarski primjerci.

Uz odlične headlinere na glavnom flooru će još nastupiti Veztax, a vožnja na drugom flooru prepuštena je Kidnap Kid-u i Brlee-u. Party se održava 13. svibnja u klubu Ambasada Gavioli (Izola, SLO), a ulaznice za ovaj u Hrvatskoj se mogu naći u pretprodaji po cijeni od 20€ na svim pretprodajnim mjestima (pretprodajna mreža www.EVENTIM.hr, Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop), dok će iste na ulazu stajati 25€.