Browse By

Jeste li spremni za dosad najuzbudljivije ljeto u Papayi?

Najpoželjnija destinacija za mlade samo što nije otvorila svoja vrata nesputane zabave. Klub Papaya usidrena na popularnoj plaži Zrće u gradu Novalji otvara vrata za sve svoje posjetitelje u produženom vikendu koji počinje 19.06. Prošlogodišnje otvorenje prošlo je s tradicionalnom Papayinom roštiljadom uz bazen na kojemu se zabavljalo više tisuća posjetitelja u sklopu popularnih „after beach“ partyja.

Barbecue & Pool

Tradicionalni „Barbecue & Pool“ party koji iz godine u godinu privlači sve veći broj “klupskih gurmana” željnih najboljih ljetnih tuluma sigurno će razveselit vijest da klub Papaya nastavlja s tradicijom.Teško da možemo dočarati  energiju, veselje i strast koju prema ovom ljetnom okupljalištu osjećaju svi gosti zajedno! No, ono po čemu je klub Papaya poznat diljem svijeta najbolji su AFTER BEACH PARTYiji koji svaki dan, bez iznimke, počinju točno u 4 sata popodne. Ono o čemu ćete maštati svakoga dana do idućeg ljeta i povratka na Zrće!
papaya-otovrenje-sezone-2009

Vikend otvorenje – 19.-22.06.

Rasplesane, nesputane, vesele djevojke…na sve strane euforija, plesačice zanosnimplesnim pokretima, svojih na suncu uzavrelih tijela pozivaju na ples. Padaju sve ograde i ne postoje više imena i nacije – na popodnevnim tulumima u Papayi svi su jedno. Za one “izgubljene u prijevodu” uvijek je spreman veliki izbor naših nadaleko poznatih, ledeno hladnih, šarenih koktela od jednu litru.
KLUB PAPAYA
službeno otvara svoja vrata za sve svoje posjetitelje na produženom vikendu koji pada između 19.-22. lipnja.

Tri najbolja svjetska Dj-a rasplesat će plesnu arenu kluba Papaya

papaya-program-2009
U najbogatijoj sezoni do sad klub Papaya najavljuje gostovanje trojice najboljih svjetski Dj-a- s Paul Van Dykom plesat ćemo u sklopu Papaya Day&Night Summer festivala 15. srpnja. Svjetski broj 1 Dj na svijetu Armin Van Buuren po prvi put u regiji svirat će 30. srpnja, a samo par dana iza njegovo mjesto zauzet će veličansveni nizozemac Tiesto – točnije 5. kolovoza u sklopu MTV Clubbing Zone četverodnevnog eventa.

One thought on “Jeste li spremni za dosad najuzbudljivije ljeto u Papayi?”

Comments are closed.