Browse By

Jesenski dani idealni su za nastavak aktivnosti i vježbanja

Jesenski dani idealni su za nastavak aktivnosti i vježbanja. Pridružite nam se u gradovima kontinenta! Pokreni se jesen počinje u Osijeku 12. listopada 2013.!
Živite zdravo, pokrenite se ove jeseni, dijagnosticirajte se, saznajte prednosti zdrave prehrane i saznajte što je najbolje upravo za Vaše tijelo. Projekt Pokreni se nakon ljetne turneje nastavlja širiti pozitivnu energiju i u gradovima kontinenta. Potpuno besplatno, vježbači će u pet hrvatskih gradova dobiti dijagnostiku vlastitog tijela Biotreninga, testove za zdraviji život i nutricionističke savjete Karmen Matković Melki, odraditi će trening vlastitim tijelom pod vodstvom tima predvođenim kineziologom Marijem Anićem Kremićem.
 “Jesen može biti aktivna i vedra! Poslušajte zanimljiva predavanja, vježbajte i saznajte nešto više o vlastitom tijelu. Za Vas smo pripremili zanimljive testove koji će Vam potpuno besplatno otkriti stvari koje možda nista znali o sebi! Dovoljno se prijaviti na www.pokrenise.hr i krenuti!” – izjavio je kineziolog Marijo Anić Kremić ususret početku jesenske turneje.
Pridružite nam se u zdravom subotnjem jutru ove jeseni i zime. Pokreni se jesensku turneju započinje iduće subote, 12. listopada 2013. u Osijeku u nastavno sportskoj dvorani Gradski vrt u 10.00 sati.
Nakon što je više od 1500 vježbača ovog ljeta slalo prekrasnu sliku Hrvatske, vrijeme je i za kontinentalne gradove. Osijek, Krapina, Karlovac, Varaždin i Slavonski Brod biti će gradovi u kojima će se besplatno vježbati i educirati, a uz tim Kineziološkog fakulteta vježbačima će se pridružiti i proslavljeni sportaši Hrvatske koji će vlastitim primjerom pokazati zašto je sport pravi izbor.
Pozivamo sve građane da se prijave na www.pokrenise.hr i na taj način osiguraju sudjelovanje u projektu koji se održava u sportskim dvoranama gradova domaćina. Njihov dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode i drugih iznenađenja.
 
Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se od sredine listopada ekskluzivno će se moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.
 
www.pokrenise.hr