Browse By

Jeftinije ulaznice za Exit još 10 dana


Ulaznice za Exit festival po prvoj promotivnoj cijeni od 436 kn u prodaji su još 10 dana. Od 1. veljače, ulaznice će biti u prodaji po drugoj promotivnoj cijeni od 574 kn što iznosi 34% popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice od 874 kn. Broj ovih ulaznica također je ograničen.
Ulaznice za Exit mogu se kupiti na prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin
Sve informacije o cijenama i načinu kupnje posjetitelji mogu pronaći na stranici Exitfest.org.
Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. srpnja, održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih glazbenika na planetu, ali i posjetitelje sa svih kontinenata. Dnevno festival posjeti oko 50 000 ljudi, a o posebnoj atmosferi koju Exit ima pisali su najveći svjetski mediji. Poznata američka televizijska kompanija CNN uvrstila je Exit među 12 najboljih festivala na svijetu u 2009. godini. Potpuno oduševljenje Exitom nije skrivao ni Pete Tong čiju emisiju „Essential Mix“ na BBC Radio 1 slušaju desetine milijuna slušatelja širom planeta. Tong je Dance Arenu nazvao „najboljom DJ pozornicom na svijetu na jednom od najboljih festivala na svijetu“!
Na prošlogodišnjem Exit festivalu nastupili su Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Prodigy, Madness, Carl Cox, Richie Hawtin, Etienne de Crecy, Sasha i brojni izvođači na preko 20 festivalskih pozornica. Exit je posjetilo 200 000 ljudi iz više od 50 zemalja svijeta.
Exit će ove godine predstaviti i najinteresantnije svjetske bendove novog vala koji su svoju popularnost stekli najprije na internetu, a zatim postali glazbeni fenomeni koji nastupaju u klubovima i festivalima širom svijeta. Prva atraktivna imena čiji su nastupi najavljeni na Petrovaradinskoj tvrđavi su electro-pop duo “Crystal Castles” i britanski electro-rock skupina “Does It Offend You, Yeah?
Posjetitelji Exita neće propustiti ni Svjetsko prvenstvo u nogometu. Polufinalne i finalne utakmice,  bit će prikazivane na tvrđavi i u kampu festivala, a posjetitelji Exita će imati priliku gledati ih u jedinstvenoj festivalskoj atmosferi.
Citati  zvijezda desetog Exit festivala:

  • „Bila je velika čast vratiti se na Exit festival i po drugi put svirati za ljude u Srbiji. Učinili su nam to vrijednim sjećanja, ima ludu divlju stranu koju svega par festivala ima. Dovedite nas opet, j…no to volimo. Idemo!!!“

The Prodigy
“It was great honour to be back at Exit Festival for the second time and play to the Serbian people . They made it something to remember for us , it has a crazy wild side that only very few festivals have. Bring us back again, we fukin luv it. Come on!!!”   The Prodigy

  • „Bila je čast i privilegija svirati na tako važnom festivalu, posebno na njegovu desetu godišnjicu. Publika i lokacija bili su zapanjujući. Nadamo se da ćemo ponovno biti pozvani“.

Manic Street Preachers
“It was an honour and a privilege to play such an important festival especially on its 10th anniversary.  The crowd and the location were stunning.  We hope we will be invited back.” Love from Nicky Wire, James, Sean, Manic Street Preachers

  • „Bio je to moj prvi put u Srbiji i nisam znala što da očekujem, ali publika Exit festivala je nevjerojatna!“

Lily Allen
“It was my first time in Serbia and didn’t know what to xpect, but the EXIT audience was amazing!” Lily Allen

  • „Svakako je bilo zadovoljstvo nastupiti na tako dobro organiziranom događaju… hvala vam što ste nas zvali, proveli smo se odlično, bilo je jako posebno na više načina“.

Roots Manuva
“Most indeed it was a pleasure to play at such a well organised event… thank you for having us, we had a great time very, very special in more ways than one.” Roots Manuva

  • „Nastupiti na Exitu ove godine bilo je nešto poput jako posebne zabave i način na koji su svi DJ-evi nastupali back-to-back je apsolutno sjajno. Dalo je publici nešto potpuno unikatno i vrlo posebno za proslavu desetogodišnjice Exita. Proveo sam se odlično i mislim da je apsolutno izuzetno kako je publika ostala s nama do jutarnjih sati u slavlju. Osjetio sam se počašćenim i ponosnim biti pozvan da nastupim, a nadam se da ću nastupati na Exitu još nekoliko puta u godinama koje dolaze“.

Carl Cox
“Playing for EXIT this year was something of a very special party and the way all the DJ’s got to play back to back was absolutely amazing. It gave the crowd something completely unique and very special for the celebration of 10 years of EXIT. I had an amazing time and thought it was absolutely exceptional the way the crowd stayed with us until the morning and had a celebration. I felt honored and proud to be asked to do this and I hope that I can get to play at EXIT a few more times in the years to come.”  Carl Cox