Browse By

Jednodnevne Exit ulaznice od 12. svibnja

Prodaja jednodnevnih ulaznica za deseti Exit festival počinje 12. svibnja. Ulaznice će se moći kupiti u poslovnicama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima, gdje se već prodaju četvorodnevne ulaznice. Jednodnevna ulaznica za četvrtak 9. srpnja košta 3490 dinara kada na glavnoj bini nastupaju Arctic Monkeys, Lily Allen, Sub Focus, Caspa i Rusko. Iste večeri na Dance Areni su čuveni DJ dueti Sasha i John Digweed, Steve Lawler i Lee Burridge, te njemački producent Reebot.
Ista je cijena i za petak 10. srpnja kada na Main Stage izlaze KoRn i Manic Street Preachers, a dva sata poslije ponoći nastupaju drum’n’bass velikani Andy C, DJ Marky i Dynamite MC. U petak na Dance Areni eksluzivne „back to back“ setove imati će Richie Hawtin i Dubfire, Heidi i Justin Martin, dok će brazilski producent Gui Borrato nastupiti uživo.
Ulaznica za subotu 11. srpnja košta 3990 dinara, a spektakl na glavnoj bini te večeri napraviti će legende Moby, Kraftwerk, Patti Smith, Grandmaster Flash, te drum’n’bass duo Fabio i Grooverider. Etienne de Crecy će na Dance Areni otkriti nesvakidašnju 3D video kocku, a zajedničke setove uraditi će Eric Prydz i Adam Beyer, Steve Angello i Sebastian Ingrosso, kao i mlade zvijezde Kissy Sell Out i Alex Metric.
Poput subote, cijena ulaznice za nedjelju 12. srpnja je 3990 dinara kada se na glavnu binu vraćaju The Prodigy, najtraženiji bend prema izboru publike Exit festivala, kao i kultni engleski bend Madness. Još jedna ikona publike, slavni Carl Cox nastupiti će sa čikaškim house doajenom Green Velvetom, a u globalno proslavljenoj Exit Dance Areni zajedničke vještine pokazati će još Darren Emerson i Sander Kleinenberg, te Paul Woolford i Yousef.
Jednodnevne ulaznice na festivalskim ulazima biti će skuplje, a u narednim danima objaviti će se imena brojnih izvođača na Exit binama kao što su Fusion, Explosive, Happynovisad, Suba (World Music), Elektrana, Exit Music…
Četverodnevne ulaznice i dalje koštaju 5990 dinara u pretprodaji, a njihova puna cijena u redovnoj prodaji biti će 9990 dinara.
ULAZNICE, KAMP, PAKETI I PRODAJNA MJESTA
Ulaznice za deseti Exit Festival mogu se kupiti u Hrvatskoj po sljedećim cijenama i na sljedećim prodajnim mjestima:
PRODAJNA MJESTA

ZAGREB
Dallas Music Shop Zagreb – Masarykova 6 – 01/6403 585; dms-zagreb@mars-music.hr
Kino Europa – Varšavska 3 – 01/4872 888; ulaznice@kinoeuropa.hr
RIJEKA
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a – 051/332-524; dms-rijeka@mars-music.hr
OSIJEK
V.O.O.D.O.O. Underground – Vrt Jagode Truhelke 3 – 031/212-001; osijek@voodoo.hr
ZADAR
Dallas Music Shop Zadar – Široka ulica 2 – 023/315-413; dms-zadar@mars-music.hr
SPLIT
Dallas Music Shop Split – Narodni trg 14 – 021/314-133; dms-split@mars-music.hr
ČAKOVEC
Dallas Music Shop Čakovec – Kralja Tomislava 7 (passage) – 040/312-392;
dms-cakovec@mars-music.hr
CIJENE ULAZNICA
Pretprodajna promotivna cijena – 492 kn
Prodajna cijena – Prodajna cijena ulaznica koje će stupiti na snagu pred festival je 792 kn. Ta cijena bit će u optjecaju do kraja prodaje 4. srpnja.
CIJENA KAMPA
Smještaj u kampu za sve dane iznosi – 180 kn.
CIJENE PAKETA
Pretprodajni promotivni paket – 672 kn
Prodajni paket (stupa na snagu pred festival i traje do 4. srpnja) – 972 kn
Više informacija na www.exitfest.org.

One thought on “Jednodnevne Exit ulaznice od 12. svibnja”

Comments are closed.